hur man kan förebygga hälsorisker gör viktminskning kirurgi

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-01
Om du har följt din vikt går upp och du är orolig för stigande pounds , kanske du undrar om viktminskning kirurgi verkligen fungerar. Är det möjligt att förhindra framtida viktökning genom att sätta dig själv på ett välkänt viktminskning operation ?

Idag är viktminskning kirurgi gradvis få ett erkännande när det gäller att förlora vikt . Många hälsoexperter hävdar att människor som är överdrivet överviktiga eller har långsammare ämnesomsättning normalt skulle kräva någon kirurgiska ingrepp .

Du behöver :
urverk med second hand


1
De största framstegen i vården av den kirurgiska patienten har ägt rum sedan början . av detta århundrade . En ökad kunskap om sjukdom och sjukdom som ett resultat av forskning har kunnat utvecklingen av många diagnostiska hjälpmedel. Några av dessa beror på roentgenograms , laboratorieprocedurer såsom kemiska , bakteriologiska och bestämningar patologisk , samt övervakning och hjälpmedel dator .
Därför är resultatet att diagnostisera sjukdomar och oordning är gjord med mer exakthet och säkerhet än vad som var möjligt från den enkla kliniska undersökningar av tidigare dagar .
Det är därför människor som vill genomgå en operation viktminskning bör inte längre vara rädd för förfarandet eftersom höga kliniska normer genomförs nu i varje operation.
2 .
Idén om tyngdförlustläkarmottagning

Hälsa experter hävdar att viktminskning kirurgi är en " större operation. "En av de vanligaste anledningarna till att människor vill gå ner i vikt är att förbättra sina fysiska attribut . Det bör dock inte vara det bakomliggande skälet att de skulle genomgå processen för viktminskning kirurgi .
Vad folk inte vet är att viktminskning kirurgi särskilt genereras att hjälpa feta människor lever längre , friskare och bättre .
Därför är det viktigt att en individ att noggrant analysera sin situation , göra lite forskning om processen och analysera om viktminskning kirurgi är det ultimata valet för hans eller hennes fysiologiska tillstånd .
Dessutom är det viktigt att samla mer information om viktminskning kirurgi genom att rådfråga en erfaren och kunnig bariatric kirurg eller även om det bara en expert husläkare som känner till alla detaljer av viktminskning kirurgi .
Dessutom bör patienten rådgöra även de andra hälsoexperter som psykiater och dietist när det gäller vissa psykologiska råd om långsiktiga mål efter operationen.
allmänhet , patienter som genomgått operation viktminskning sägs vara framgångsrika om de kunde förlora 50 % eller mer av sin extra kroppsvikt och kommer att kunna hävda att villkoret för de kommande fem åren eller så . Däremot kan resultaten av insatsen varierar fortfarande beroende på den kliniska information om patienten och kompetens bariatric kirurg .
Normalt kommer patienten att kunna gå ner minst 30% till högst 50% under de första sex månaderna efter operationen, och inom ett år efter operationen, har patienten potential att förlora vikt upp till högst 77%.
bästa av allt, kan människor som kunde förlust vikt genom kirurgiska ingrepp upprätthålla faktiskt en kontinuerlig viktminskning på upp till 50% till 60% under de närmaste 10 till 14 år efter operation.

3.
Faktorer att tänka

likhet med de andra viktminskning management-program, det finns många faktorer att tänka på innan patienten skulle besluta att opereras viktminskning.
följaktligen den faktiska vikten som går förlorade är beroende av vikt före operation, operation, patientens ålder, förmåga att utöva, totalt hälsotillstånd hos patienten, envisa beslutsamhet att upprätthålla nödvändig uppföljning vårda, och entusiasm för att lyckas med hjälp av sin familj, vänner och deras kollegor.
Om du just har lagt på några extra pounds och vill undvika att få mer, kan dessa viktminskning operationer för bättre hälsa verkar övertygande. Men förutom att vara övertygad om, kan du också ha att vidta några åtgärder för att säkerställa att din vikt inte krypa uppåt.
Därför kan man dra slutsatsen att förlora vikt är inte bara en fråga om att besluta att vara viljestark och bestämd eller optimistisk och positiv. Livsstilsförändringar är där den är för långsiktig framgång med din vikt särskilt efter viktminskning kirurgi.


Previous:nothing Next:hur man känner igen tecken på Werners syndrom

Relaterade artiklar


 • hur man har säkrare sex
 • alternativ för äldre att bo i sina egna hem
 • hur man verkligen bli av med påverkade öronvax
 • HPV sändningen barn
 • pediatriska tandbesvär
 • hur man tips att lämna in en stämningsansökan asbest
 • näringsrik kost för barn
 • hur arbetet med att förebygga hjärtsjukdom
 • sinus ballong stent hos barn
 • Syftet med andningen hinder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com