hur man njuta av en massage

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-05-07
Du kan förhindra att små saker som ibland gör en massage stressig

Du behöver : . .
En massage utnämningen


1
En professionell massage är meningen att vara den ultimata avkopplingen aktivitet . Eliminera de små faktorer som kan hindra dig från att grundligt njuta av det .
2 .
Om du har en preferens för en manlig eller kvinnlig massör, göra dina önskemål tydligt när schemaläggning utnämningen .

3 .
Planera din dag runt din massage . Du vill inte oroa sig för läget i ditt hår under en djup skalpmassage . Försök att planera dina massage tid i slutet av dagen . När det är över kan du gå hem och koppla av . Om du inte har tid eller datum direkt efter massage , säger terapeuten innan behandlingen påbörjas .
4 .
olja som finns kvar på kroppen efter massage kan känna lyxigt . Om en dusch är inte lätt tillgänglig del av denna olja kan finnas kvar på huden som du klär dig . Bär inte dyra tyger en massage
5
Lämna dina smycken hemma , så du behöver inte oroa dig för det i ett omklädningsrum . eller glömmer det när du förbereda sig för att avgå . Det är bäst att ta av smycken innan en massage .
6 .
Om du använder linser , överväga att ta bort dem innan massagen börjar . Ibland kontakterna är en distraktion när man ligger nedåt . En annan distraktion kan vara makeup . en perfekt bestående ansikte kan förstöras under en massage .
7 .
Diskutera dina förväntningar med massageterapeut innan behandlingen påbörjas . Berätta hlim eller henne från allt ont fläckar eller skador som du har . Är du kittlig ? Du vill inte ligga på sängen försöker att inte skratta när någon kittlig plats är rörd . Kontrollera att massageterapeut förstår den behandling du vill . Medan vissa vill ha en djup massage , andra föredrar en lättare touch . Terapeuten kommer inte att veta om du inte berätta för honom eller henne . Och under massage , tveka aldrig att uttrycka obehag det ögonblick du känner det .
8 .
Om du är känslig för vissa dofter , fråga om oljan massageterapeut kommer att använda . Om du inte gillar lukten tala ut . Det är en enkel fix .
9 .
inte ligger på sängen och oroa sig för hur mycket du kommer att tippa din massageterapeut. Se till att du vet priset på massage innan du skriver anläggningen och beräkna 15 % och 20 % av kostnaden . En femton procent tips är brukligt , men ofta är vi så nöjda med massage som vi känner att terapeuten förtjänar mer än det vanliga beloppet. Om möjligt har exakt spetsen belopp i kontanter . Innan du börjar din massage , fråga receptionisten om spetsen bör lämnas i terapin rummet eller i receptionen .


Previous:nothing Next:hur man vaknar tidigt varje morgon

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå graviditet syndrom dimma hjärnan
 • vad är en naturlig DHT -blockerare för en kvinna i hårbotten ?
 • Androgel effekter
 • mineraloljan förstoppning hos småbarn
 • naturligt substitut för digoxin
 • hur man framkallar djup sömn
 • hälsporre hos barn
 • Definitionen av embryonal utveckling
 • hur man ska behandla mjölkskorv på en baby
 • centrala venkatetrar hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com