hur man skall avgöra risker för kroppen genom att ta onaturlig mänskliga tillväxthormoner

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-06
Human tillväxthormoner har framställts toted runt som mirakel av anti-aging, leder till att många människor att tro att genom att ta sig vanligen onaturliga HGH tillskott, injektioner eller sprayer, kommer de på något sätt se linjerna på deras ansikte minskar och de kommer att bli ung igen. Detta är helt enkelt inte sant. HGH är inte en mirakelmedicin och det kommer med sin egen uppsättning av risker, särskilt för dem HGH kosttillskott och behandlingar som är onaturliga

Du behöver:. .
Gjutjärnsgryta
Läkare besök.


1.
Ta reda på diabetes i släkten. Det är känt att orsaka diabetes. Överdrifter i HGH orsaka en typ av sällsynta diabetes som du annars inte skulle utvecklas. När du redan har normala nivåer av tillväxthormon, behöver du inte ta några kosttillskott eller injektioner. Detta bara orsakar överdrifter som kan orsaka diabetes.
2.
Var försiktig med nervskador! Det orsakar ofta karpaltunnelsyndrom. På grund av den extra påtryckningar på nerverna handlederna som en följd av övergrepp i GH nivåer, kan du utveckla karpaltunneln, som ofta resulterar i operationer som det enda sättet att reparera skador på nerverna, men det kan behandlas i andra sätt före operationen.
3.
Ta reda på klagomålen från andra ta kosttillskott. Klagomål om gemensamma smärta eller svullnad ofta redovisas som en följd av att ta HGH tillägg eller injektioner. Dessa tillägg och injektioner är ofta syntetiska snarare än fysiska och det kommer att finnas biverkningar som inte skulle inträffa även i naturliga ökningen av GH nivåer.
4.
Titta i potentiellt farliga biverkningar som kan uppstå. Många människor har den irriterande bieffekt av att behålla vätska, vilket kan vara både irriterande och ibland farliga, beroende på var de vätskor i slutändan kommer att behållas. I de fall där det börjar att orsaka hälsoproblem, är operation ofta den enda möjligheten för människor.


Previous:nothing Next:hur du avgör om du har självrisk på humant tillväxthormon

Relaterade artiklar


 • Feng Shui tips för att aktivera utbildning hörnet
 • säkerhetsfrågor i MRT
 • hur man kan stoppa röksug
 • hur man bränner fett hålla sig frisk
 • tecken och symtom på graviditet efter missfall
 • hur man kan minska manlig storlek bröst
 • natt hosta hos barn
 • hur man tar hand om barnet hud med 10 naturligt sätt
 • oljebaserad färg & graviditet
 • hur man eliminerar jäst och mögel från din kost
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com