hur man styr ilska utan behandling

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-04
Alla blir arg , men vissa verkar kämpa med ilska mer än andra. Om ilska verkar vara smygande in i ditt liv regelbundet finns det några tekniker som du kan träna som hjälper dig att kontrollera ilska , utan att tillgripa professionell terapi
1 .
Practice djupa andetag . Korrekt andning kan vara ett effektivt och kraftfullt verktyg för att minska ilska och kontrollera stress . Det fina med att lära sig kontrollera ilska med djupandning är att du kan öva den var som helst och när som helst , behövs ingen speciell utrustning . Andningen lärs ut i några yoga klasser . Du kan också söka på internet för andningsteknik för att minska stress .
2 .
Anställ bönens kraft . Precis som alkoholister denna praxis AA vänder sig till en högre makt för att få kontroll över sin sjukdom , kan du vända dig till din högre makt för att få lugn i ditt liv . Vänd de problem som du inte kan kontrollera . Bli medlem och aktivt delta i en religiös organisation för de sociala och terapeutiska fördelar. Liksom djupandning , är bönen ett verktyg som du kan ta med dig och använda så behövs för att få kontroll över din ilska .
3 .
Motion för hälsan . Motion är en stämning hiss och kraftbegränsare. Välj flera olika fysiska aktiviteter som du gillar och schemalägga dem i din kalender . Om du fortfarande inte kan hitta tid att utöva sedan ladda dig själv $ 50 för varje träningstillfälle som du missar . $ 50 straff troligen kommer att motivera dig att göra tid för din träning rutin och det är en bråkdel av kostnaden av vad du betalar för ilska terapi om du inte kan få din ilska frågor under kontroll .
4 .
Hitta ett riskfritt utlopp för vrede . Många människor tar sin ilska ut på dem som de älskar , eftersom de människor som vi älskar tenderar att vara mer förlåtande . Hellre än att sprida giftiga vrede och dess effekter till dina nära och kära köpa en boxningssäck och praxis slår på säcken när du annars skulle skrika eller agera ut .
5 .
Beat en trumma . Den fysiska handlingen att slå en trumma med händerna är mycket terapeutiskt . Slå upp lokala trumma kretsar som gör att du kan lära dig att trumma i grupp . Det är roligt , socialt , och en stor utlopp för stress och ilska .
6 .
Skriv ner den för att få bort det ditt sinne . Plocka upp en billig tidskrift och börja skriva ner alla de saker som äter på dig . För vissa människor den enkla handlingen att skriva ner allt är ett effektivt verktyg för att styra ilska . Du kan också använda din blogg som ett bollplank . Gå tillbaka senare när du inte är i en foul humör och se över poster . När du är i ett lugnt sinnestillstånd analysera hur man kan ta itu med de frågor som orsakar stridigheter i ditt liv .
7 .
ta upp en ny hobby . Ibland våra liv behöver bara en ny riktning. Plocka upp en ny hobby . Lär dig något som du alltid har velat lära sig , som en konst, hantverk eller sport . Lära sig något nytt har den extra fördelen att förbättra vår självuppskattning . Människor som mår bättre om sig själva mår i allmänhet bättre om livet .
8 .
Kom tillbaka till naturen . Bort från trafiken , deadlines och överbelastning av det moderna livet och njuta av naturen . Ta en vandring , campa , tillbringa en dag på stranden . Skapa inte några förväntningar för dagen-inget mål att vandra så många miles eller plugga i så många platser . Tanken är att koppla av och njuta av naturen utan att göra några krav på dig själv eller andra .
9 .
Få all våt . Om du känner stress av ilska övervinna du hoppa in i duschen eller ta ett varmt bad . Skapa en spa-liknande miljö med lugn musik och aromterapi . Använd tid ensam att öva medicinering eller djupandning .


Previous:nothing Next:faser av cellandning

Relaterade artiklar


 • sandaler och bunions
 • skönhetsvård eller hudvård rutin för japanska kvinnor
 • hur man ska hjälpa en vän som har våldtagits
 • hur man kan stoppa tredje skador rökning
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • hur man kan sluta röka
 • hur unclog näsan enkelt
 • inflammerad spädbarn bröst
 • hur stärka ditt ansikte med ansikts övningar
 • biverkningar av en skorpion sting
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com