minsta gemensamma säkerhet tecken som används idag

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-05-16
Några av de vanligaste säkerheten tecken är vägmärken . Road varningssignaler råd bilister av farligt eller oväntade förhållanden på vägbanan . Men några av de mer ovanliga federalt godkända varningsskyltar är utformad för att varna bilister att några ganska ovanliga säkerheten

Du behöver : .
Pills
Piller identifiering boken.

Gå Standards

Det federala Highway Administration 's " Handbok om enhetliga Traffic Control Devices " ( MUTCD ) , är den mest använda källan för standard vägskyltar på USA .

Historia

federala ansträngningar för att standardisera vägskyltar i USA började i början av 1900 med publiceringen av den första upplagan av den federala MUTCD 1935. Den MUTCD har reviderats flera gånger sedan 1935 , med den senaste revideringen publicerades i 2009

typiska tecken

Många vanliga varningsskyltar är vanligt förekommande-. de ger bilister med meddelande om sådant vägbanan funktioner som kurvor , korsningar järnvägen , trafiksignaler , samgående körfält och återvändsgränder . Skyltar sitter vid standard avstånd från vägbanan funktionen eller risk , beroende på hastighetsgräns av vägen .

Ovanligt Varningsskyltar

Några av de mer ovanliga och minst vanliga varningsskyltar i bruk för vägbanan villkoren inte omfattande erfarenheter av USA . Till exempel är det federalt godkända varningstecken för hästdragna fordon övergångsställen och korsningar golf cart . Andra varnar för förekomsten av djur och får , älg och vilda hästar .

Några ovanliga vägskyltar kommer att bli allt vanligare att nya innovationer inom transport teknik expandera över hela landet . Godkänd varningsskyltar har utvecklats för cirkulationsplatser och rondeller , järnvägsövergång tyst ( inga horn ) zoner , foto-verkställighet , och lätta järnvägskorsningar .

Experiment

Vägmärken fortsätta att utvecklas så road situationer och teknik utvecklas . Stater och kommuner kan söka federal godkännande att testa nya vägmärken för specifika driftsförhållanden.

Previous:nothing Next:Vilka system gör lungorna arbeta med ?

Relaterade artiklar


 • hur man tar emot stöd från andra när man försöker gå ner i vikt
 • ben utveckling hos bebisar
 • pediatriska HLR utbildning
 • vad som orsakar beta STREP ?
 • Hur man känner igen om du har njursten
 • hur man lever ett större självförtroende liv
 • anatomi och fysiologi i de övre luftvägarna
 • hur man kan hjälpa ett barn som kväver
 • handtvätt för barn i
 • hur man har ett öppet sinne
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com