symtom på ADHD hos en 8 - åring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-25
ADHD , kort för Attention Deficit Hyperactivity Disorder är ett medicinskt tillstånd som drabbar ett barns hjärna . Sjukdomen är tre gånger vanligare hos pojkar än hos flickor , och enligt "Förstå ADHD " av friska barn , påverkar det mellan fyra och 12 procent av barnen . För en diagnos måste göras , måste symptomen kvarstår i minst sex månader och måste ha startat innan barnet fyllt sju . Symptomen är indelade i tre kategorier , sådana som omfattar ouppmärksamhet , hyperaktivitet och impulsivitet .

Ouppmärksamhet i Barn med ADHD

Barn med ADHD har svårt att hålla uppmärksamheten på någon sak . De har ofta svårt att fokusera på en uppgift , lätt tappar saker och är oorganiserad . En åtta -årig kan ha svårt att arbetet är avslutat får kämpa för att lyssna och följa anvisningar , och är allmänt glömsk och okoncentrerad . Detta ouppmärksamhet , särskilt för en åtta år gammal, ofta leder till svårigheter att få arbete i skolan .

Hyperaktivitet är ett symptom på Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Hyperaktivitet, med namn rätt i titeln , är en uppenbar utmaning för varje åtta-åring med ADHD . Att hålla hans händer och kropp är fortfarande oerhört svårt , och barnet kan springa, hoppa och klättra på olämpliga tider . Detta barn är ständigt i rörelse , och enligt barn och vuxna med Attention Deficit Hyperactivity Disorder ( CHADD ) , i " Förstå ADHD " barnet " agerar som om de motiveras av en motor. " Föräldrarna finner sig ofta frustrerade eftersom barnet inte kommer att spela tyst , och är i ständig rörelse.

Barn med ADHD Struggle med Impulsivitet

Impulsivitet är en viktig kamp för ett barn med ADHD . I " Attention Deficit Disorder Hyperacivity , " National Institute of Mental Health framgår det att barn ofta " har svårt att vänta på saker de vill ha eller väntar på tur i spel , och ofta avbryta konversationer eller andras verksamhet . " På grund av denna oförmåga att kontrollera sig själv , många barn har svårt att nära vänner . Impulsiva barn talar ofta utan att tänka , och beröra andra människor och föremål mer än nödvändigt. För många barn med ADHD , blir impulsiv en säkerhetsrisk när ett barn agerar inför tänkande , som att köra på gatan innan du letar efter mötande bilar .

Previous:nothing Next:aktiviteter för äldre i Hampton , Virginia

Relaterade artiklar


 • mjölk av magnesia: biverkningar för småbarn
 • hälso-och sjukvård anslagstavla idéer
 • Vilka är de långsiktiga effekterna av en plexus brachialis förlossningsskada?
 • vänster frontoparietal funktioner i hjärnan
 • hur man hanterar genitala storlek frågor
 • hur man undviker halsfluss
 • kroppen hår tillväxt hos kvinnor
 • Definitionen av sorg & sörjande
 • Vad är en automatisk extern defibrillator ?
 • hur man valde och ta kalciumtillskott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com