vad är barnets hälsa och utveckling program?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-23
Enligt "Helping låg födelsevikt, för tidigt födda barn: barnet hälsa och utveckling Program," ett genomsnitt på 250. 000 för tidigt födda barn är födda i Amerika varje år. Prematurer anses vara en riskgrupp för många medicinska och utvecklingsmässiga problem, såsom inlärningssvårigheter och beteendemässiga problem, som negativt kan påverka deras liv. Den barnets hälsa och utveckling Program skapades av IHDP Research Group för att avgöra om tidiga insatser kan upptäcka sådana problem och förhindra komplikationer.

Historia

barnets hälsa och utveckling Program ( IHDP ) , bildades 1985 för att minska hälso- och utvecklingsproblem för tidigt , låg födelsevikt-vikt spädbarn . Enligt National Center för barn och familjer , följt studien 1. 000 prematura barn i riskzonen familjer genom ungdomstiden i syfte att utvärdera effekterna av utbildning och tjänster som stöder familjen och högkvalitativ barnsjukvård under de första åren i livet . Studien syftade till att avgöra om sådana tjänster och omsorg minskade förekomsten av fördröjning i utvecklingen vanliga hos nyfödda barn.

Funktioner

Familjer av prematura barn mottagna tjänster såsom hembesök , föräldramöten grupp och inskrivna vid ett barn utvecklingscentrum . Förutom service remisser fick deltagarna i barnets hälsa och utveckling Program utvecklingsmässiga bedömningar

Fakta

" Helping låg födelsevikt , för tidigt födda barn : barnet hälsa och utveckling Program " . anges att programmet förvaltas av ett team av biostatistiker , barns specialister utveckling , läkare och forskare från flera discipliner . Programmet infördes på ett spädbarn ansvarsfrihet från den neonatala dagis och fortsatte i tre år .

Fördelar

I slutet av programmet visade experimentella utvärderingar som deltagarnas kognitiva och motoriska färdigheter positivt hade påverkats . Detta gällde särskilt för barn som kom från de mest riskutsatta familjer och född i " tyngre " födelse-viktintervall . Enligt ChildTrends. org , programmet påverkades även positivt av lättare födelsevikt spädbarn

teorier /Spekulationer

Enligt . "Helping låg födelsevikt , för tidigt födda barn : barnet hälsa och utveckling Program , " resultatet av det barnets hälsa och utvecklingsprogram visade att av tre års ålder hade deltagarna i programmet betydligt högre IQ och färre beteendeproblem än at- risk spädbarn som inte deltar i programmet . Resultaten gynnades allmän ordning genom att stödja ökade intresset för tidig upptäckt , behandling och förebyggande av utvecklingsstörningar hos barn . Använda strategier för att minimera komplikationer som drabbar för tidigt födda barn kan leda till långsiktigt sparande inom statliga områden som utbildning, sjukvård och social välfärd .

Potentiella

barnets hälsa och utveckling har fortsatt att studera effekterna av tjänsterna på deltagarna . Den uppföljande studier har gett den bästa stödjande data som visar de långsiktiga effekterna av tidig program förskoleverksamheten och kvalitet läkarvård för utsatta barn .

Previous:nothing Next:riskerna för ekologisk barnmat

Relaterade artiklar


 • Förfarandet för anti svamp nagellack
 • hur man kan minska stress med hälsosam mat
 • hur man kan minska erektil dysfunktion
 • Vilka typer av kall mediciner kan du ge en 7 månaders bebis ?
 • hur man eliminerar jäst och mögel från din kost
 • Hur länge ska du vänta med att bli gravid efter ett missfall?
 • antiemetika och barn
 • hur man gör 10.000 steg för fitness
 • effekterna av svampen
 • naturligt progesteron vid behandling av osteoporos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com