vad är en elevhälsan bedömning ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-20
Elevhälsan är en angelägenhet för utbildningsanordnare eftersom dålig hälsa kan störa pedagogiska utvecklingen. God hälsa handlar inte bara fysiskt välbefinnande utan även psykiskt och socialt välbefinnande studenten . Skolor följa föreskrifter som fastställs i skollag och kommissionären för utbildning . Varje stat har olika regler och riktlinjer för yrkesverksamma förvaltningen bedömningen elevhälsan

Du behöver : .
Pills
Piller identifiering bok .

Syfte

studenthälsan bedömning tjänar många syften . Det låter pedagoger att vara medvetna om eventuella hälsoproblem som kan påverka förmågan att delta i programmen. Eventuella sjukdomar eller problem hälsa kan uppmärksammas av den studerandes familj . Det ger också vårdpersonal möjlighet att råda den studerande och deras familjemedlemmar i fråga om att de problem som kan ha .

examineringskraven

De nödvändiga undersökningar och betyg de behövs i varierar från stat till stat . Centrum för hälso -och vårdcentraler i Skolan erbjuder en lista av många statliga riktlinjer för skolhälsovården. I Pennsylvania barn är skyldiga att ha hälsokontroller innan skolan för första gången , och i den sjätte och årskurs 11 . New York State kräver barn ska ha fysisk visningar innan skolan för första gången , och i första, tredje , sjunde och 10: e klass .

Studenthälsan Historia

En del av de studerandes hälsa bedömningen är medicinsk historia . Det omfattar prenatal historia , utvecklande historia , vaccineringar , betydande olyckor eller skador , barnsjukdomar , tidigare sjukhusvistelser , allergier , mediciner som används , operation eller kronisk sjukdom . Anamnes registreras också förutom information om ålder och hälsa hos föräldrar och syskon . Denna information erhålls genom en intervju eller genom en skriftlig enkät.

Föreställningar

Förebyggande visningar av skolios , hörsel och syn ges som en del av den allmänna studenthälsovården bedömning . Längd och vikt registreras för att säkerställa en elev har en frisk kropp massa index för sin ålder . Blodtrycket kontrolleras och ibland urin prover tas för att kontrollera glukos och protein nivåer .

professionella utvärderare

Hälso-och sjukvård visningar utförs av en legitimerad läkare, sjuksköterska eller sjuksköterska utövare . Föreställningar kan göras genom att primärvården läkare om barnet och all nödvändig information lämnas till skolan efter . Alla upplysningar som inhämtas är konfidentiell och pedagogisk personal anmäls endast vid behov för att justera eventuella läroplanen att rymma ett barns behov .

Previous:nothing Next:nabumeton interaktion

Relaterade artiklar


 • patofysiologi Kawasakis sjukdom
 • doula program certifiering
 • hur man ska hjälpa en vän som har våldtagits
 • hur reparera Littmann stetoskop
 • Hur man känner igen de abstinensbesvär av tobak cigaretter
 • hur man handskas med åderbråck
 • hur man skriver en framgångsrik brev dla överklagande
 • klimakteriet och urinvägsinfektioner
 • hur man kan bli av menopausala magen fett ?
 • bakterier som finns i badrum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com