Hur hjälper cirkulationssystemet muskelsystemet?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-15
Bygga muskler handlar inte bara om återkommande motion för att bulk upp din biceps. Denna typ av arbete är bara en del av det som gör musklerna växer. Alla kroppens system arbetar tillsammans. På samma sätt att motion hjälper till att bygga ditt hjärta, styr ditt hjärta cirkulationssystemet som arbetar för att göra starka, friska muskler

cirkulationssystemet

Använda hjärta, artärer, vener och kapillärer, cirkulationssystemet flyttar blod fram och tillbaka från hjärtat till lungorna och genom resten av kroppen. Som blod rör sig genom kroppen , bär det syre och näring till alla organ . Det tar också upp avfall . Dessa restprodukter så småningom transporteras av blodet till njurarna , där de bryts ner och tas bort .

muskelsystemet

muskelsystemet omfattar muskler och andra vävnader såsom senor och ligament , som styr kroppens rörelser . Allt från promenader och löpning till blinkande , leende och furrowing pannan styrs av muskelsystemet .

syretransport

En av de viktigaste sakerna dina muskler behöver arbete är syre . När musklerna arbetar , de bryter ner socker för att skapa energi , och de behöver syre för att hjälpa dem göra det . Blodomloppet bringar behövs syre till musklerna via röda blodkroppar. När du gör ansträngande arbete med dina muskler , såsom träning, kommer dina blodkärlen vidgas så att även mer syre kan komma till musklerna . Eftersom mer blod förs till musklerna , mindre levereras till andra organ .

sophämtning

Som muskler fungerar , de genererar avfall . Mjölksyra är förmodligen den mest kända av dessa restprodukter . Mjölksyra skapar den brännande känslan kändes när en muskel är arbetat för hårt . Blodkropparna transporterar dessa produkter bort från muskler och djupt in i kroppen . Mjölksyra har en massa energi på det, så organ som kan använda mjölksyra använder den . Varje extra bryts ner i njurarna .

Problem

muskelbesvär kan uppstå när cirkulationssystemet inte fungerar . Om blodkärlen inte riktigt vidgas och inte nog med blod blir till arbetande muskler , kan dessa muskler kramp smärtsamt .

Previous:nothing Next:sjukhem försummelse skador

Relaterade artiklar


 • näringsmässiga fördelarna med svarta vinbär saft
 • Förfarandet för anti svamp nagellack
 • hur man hittar en online apotek
 • sätt att sluta röka tobak
 • vad är anaerob & kondition?
 • hur man avvänja ditt barn
 • hur man blir en distributör av Health & Wellness produkter
 • Hur man naturligtvis bli av loppor från ditt barns hår
 • hur man kan hjälpa en svårt sjuk person upprätthålla värdighet
 • Digitalt jämfört med akustiska stetoskop
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com