embryots utveckling i diblastic organismer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-12
Likheterna av djur kan ses i sin livscykel . Alla djur med ryggrad börjar livet på samma sätt , ett ägg möte en spermie , och börjar sin utveckling ser mycket lika . Medan det i dag krävs tid och den färdiga liv kan skilja sig , likheter i utseende och cykeln är anmärkningsvärda

Conception

föreställning av något nytt liv i diblastic organismer börjar ungefär på samma sätt . Det måste finnas ett ägg bidra med kvinnliga och spermier bidragit med hanen . En spermie kommer befrukta ägget , början livets process .

Cleavage

Cleavage är skiljelinjen av celler som är identiska med varandra . Denna process börjar med en enda cell , ägget som var befruktade och som delar i identiska celler. Denna process pågår tills cellerna blir blastula .

Mönsterkurvor

Mönstring är när celler börjar bilda formen av arten att det liv blir. Fram till denna punkt , verkade alla embryon samma , vara dem katter , hundar eller människor . Mönstret av arterna är fortfarande ojämn på denna punkt , men distinkta nog att bestämma arten .

Differentiering

differentiering är när de celler som har genomgått mönstring ta på individuella fysiska egenskaper för de enskilda livet . Det är när olika egenskaperna hos de enskilda är märkt , till exempel formerna på ögon och mun som skiljer per individ . Detta är också när ögonfärg och hårfärg kan börja komma till uttryck.

Tillväxt

Tillväxt sker efter differentierad utveckling har börjat . Medan embryot har konsekvent ökat , är detta det tillstånd där det växer mest . Detta kallas också " livgivande " eftersom detta är när tillväxten är mest anmärkningsvärt .

Född

Som ett foster slutar utveckling , leverans blir framstående . Även vaginala förlossningar är den vanligaste metoden för barn i diblastic organismer Cesarean födda blir allt vanligare hos människor och i vissa husdjur .

Previous:nothing Next:känslomässiga effekter på misshandlade kvinnor

Relaterade artiklar


 • recept för ett friskt barn
 • skolan matlåda idéer
 • begreppet gott & dåligt kolesterol
 • vad saker upptäcks vid en koloskopiundersökning ?
 • kattsand lådor & graviditet
 • hur man identifierar Strattera 60mg kapslar
 • naturligt progesteron vid behandling av osteoporos
 • hur man använder belysning för att desinficera
 • fördelarna med genetisk rådgivning
 • hur man kan övervaka vitala hemma med hommed
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com