förbandslåda innehåll checklista

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-22
En mindre skador orsakar smärta , mindre ångest och ibland irritation . När du måste stoppa blödning eller sveda på en gång, inte köra runt i huset för att se om du har vad du behöver . Slut på lidandet snart efter en olycka inträffar genom att planera och hålla dina leveranser till hands . Du eller din patient snart kommer att börja läka med några användbara objekt som lagras i din första hjälpen-kit .

sårförband

Non-stick , självhäftande bandage är en modern bekvämlighet hittar du i varje välsorterad kit . Oavsett om du behöver en liten fingertopp bandage eller ett stort torg bandage för att täcka större sår , kommer de att skydda din skada från skräp och ytterligare trauma och hålla aktuell medicin på plats . Bandage backas med populära seriefigurer eller Superhjältar kan bidra till ett leende från din mindre patienterna och klar eller vattentäta underlag är perfekt för en patient som måste gå vidare snabbt .

En rulle gasväv och medicinska plåster omfattar större skrubbsår och sår , men behåll gasväv som behandlades med salva för att förhindra fastnar i såret .

Tape kan även användas för mindre stukningar , men en lång elastisk binda för att hålla armen eller vristen immobiliserade tills det läker eller en läkare kan bedöma skadan ger bättre stöd . Större första hjälpen kit inkluderar en slinga för att bära upp vikten av armen .

Cleansing

Irritation eller infektion kan skicka dig till läkare för avancerad vård om helande inte sker omgående . Desinficera skrapar och sår med en sprayflaska av väteperoxid , såsom Bactine , eller tjuvar olja utspätt i vatten . Tjuvar olja är en blandning av eteriska oljor som effektivt rengör huden och andra ytor . Späd den med destillerat vatten i en liten sprayflaska .

Individuellt förpackade desinfektionstorkar bekvämt torka bort blod och skräp och en del även inkluderar ett bedövningsmedel för att lindra smärtan . Använd sterila handskar av latex eller vinyl för att skydda dig själv och din patient och hålla en flaska ögondusch lösning till hands för att spola ögat ren från föroreningar .

skär-och skrubbsår

Håll trippel antibiotikum i ditt kit till bekämpar en infektion . En aktuell antikroppar preparat levereras genom en vaselin bas direkt till skadan webbplats .

alternativ vård produkter erbjuder healing med ett något annorlunda perspektiv . Använd tea tree gel sparsamt omedelbart efter skadan för att främja läkning och balansera mikrober på platsen .

salvor med goldenseal , vallört eller myrra desinficera och lugna irriterad hud . Dessa kan orsaka en första brännande känsla .

Burns

Även en liten bränna kan vara smärtsamt och störande . Zinkoxid grädde stannar brännande, stickande och klåda som orsakas av hudirritationer . Använd silver salva att desinficera och lugna brännskador och skrap.

E-vitamin olja appliceras på bränna kan hjälpa till att förebygga ärrbildning , och många tycker lindring genom att tillämpa gelé från en aloe växt .

Utslagen

Identifiera ett utslag och behandla det på ett effektivt sätt kan vara långtråkig och ibland tar lite tålamod . Hydrokortison kräm lindrar klåda från mindre utslag . Det är en steroid behandling som stärker hudens naturliga immunförsvar.

Ett naturligt alternativ med Calendula kräm kan lugna huden , och homeopatiska medel finns tillgängliga hos din hälsokostaffär för allt från Poison Ivy till bikupor . Använd ett milt rengöringsmedel för att förbättra hudens balans av mikrober . Detta kommer att bidra påskynda läkning också.

Calamine lotion befriar irritation från flera olika utomhus utslag och krämer och geler med antihistaminer minskar rodnad och svullnad .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på peritoneal tuberkulos

Relaterade artiklar


 • vad är orsakerna till pes planus ?
 • effekterna av barometertrycket på graviditet
 • rotavirus och graviditet
 • effekterna av alkoholism på beteendet
 • postmenopausala ledsmärta
 • sinus ballong stent hos barn
 • hur man kan se bebisen är frisk
 • hydroklortiazid och amning
 • Hur du ser att de problem som din armbåge är inte relaterat till ditt ulnar nerven
 • träningstips för stressade mammor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com