hälsa procedurer & fitness

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-21
Rätt kombinerad är hälsa genomgångar och fitness förhindra många fysiska och psykiska åkommor att uppnå optimal hälsa. Hälso procedurer innebär vanligtvis prov eller tentor att fånga sjukdomar eller tillstånd i ett tidigt skede så att de blir lättare att behandla. Läkare skärm vanligen för bröst-eller livmoderhalscancer hos kvinnor, kolorektal cancer, diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol, benskörhet och prostatacancer hos män. Fitness innebär regelbunden motion och näringsprogram som främjar en hälsosam livsstil.

Typer

Hälsa procedurer varierar från blodanalyser till kultur prover till vaccinationer. Råd från läkare och regelbundna mätningar av kroppens egenskaper kan också ingå i hälsokontroller. Typer av fitness inkluderar kardiovaskulär, muskulös och muskuloskeletal hälsa med en kost plan för att hantera hälsoproblem såsom vikt, kolesterol, högt blodtryck och sjukdomar. För övergripande hälsa, bör många typer av hälsokontroller kombineras med ett regelbundet träningsprogram som rekommenderas av läkare.

Funktioner

Särskilda förfaranden skärm för specifika sjukdomar eller tillstånd och inkluderar urinanalys, kulturer blod, vaginal kulturer, CT, MRI, avföringsprov, öga dilatation och mammografi. Lab tekniker utför de nödvändiga kemi och resultaten analyseras av en läkare eller specialist. Testresultaten kan finnas omedelbart tillgänglig eller ta dagar eller veckor. En väl avrundad träningsprogram har en hälsosam kost som främjar hälsosam vikt och kroppens funktioner och ett träningsprogram som inkluderar både hjärt-och styrkeövningar.

Fördelar

Hälsa genomgångar och fitness dela de största fördelarna med förebyggande av sjukdomar och förbättrad hälsa. Screeningtest fånga också många allvarliga sjukdomar i början etapper, vilket gör det enklare behandling och en högre bota. Konditionen förbättras styrka, flexibilitet och uthållighet. Det ökar också energi och förbättrar humör. Rätt kost minskar också sug, främjar en hälsosam aptit och främjar viktminskning eller vikt underhåll.

Överväganden

Allmänt hälsa, familj historia, miljö-anlag, kön, ålder och ekonomi bör övervägas. Släkthistoria, ålder, kön och miljö predisposition är de viktigaste överväganden som de anger en predisposition för vissa sjukdomar eller förhållanden och vilka tester eller träningsprogram behövs. Sjukförsäkringen täcker de flesta förfaranden hälsoundersökningar men vissa tester kan behöva betalas av patienten. De flesta fitness regimer kostar ingenting men vissa kan kräva ett gym medlemskap, personlig tränare eller dietist.

Resurser

En läkare eller annan vårdpersonal är den bästa källan för att avgöra vilka typer av förfaranden hälsokontroller är nödvändiga för att beskriva varje förfarandet i detalj och fastställa en korrekt träningsprogram. Fitness proffs kan också vara till nytta ytterligare medel för ett träningsprogram. Den amerikanska Health Department och Center for Disease Control ger också information om förfaranden hälsokontroller, hälso-och sjukvården och friskt liv.

Previous:nothing Next:kryssa spray för barn

Relaterade artiklar


 • tecken och symptom på en graviditet
 • hur man kan sluta röka snabbt
 • tillförlitlighet preventivmetoder
 • spel för muntlig bedömning av språkkunskaper och utveckling
 • hur man bränner fett med aerobics
 • Hur man använder en digital SPRIDARE
 • Fakta om sen abort
 • hur man bär en blöja för fekal inkontinens
 • patofysiologi Kawasakis sjukdom
 • tidigt könshår tillväxt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com