hur man väljer en läkare invärtesmedicin

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-06
Välja en ny intern medicin läkare är en viktig och ibland svår , val . En sådan läkare kommer att ansvara för din Frontline vård , för första diagnoser , och för att hänvisa dig lämplig för specialister. Du vill ha någon som är väl kvalificerad och kompetent , men också någon som du kan bygga upp ett förtroende och personlig rapport genom en långsiktig relation
1 .
Få rekommendationer från vänner , familj och kollegor . Fråga om de inte har något emot att dela specifika berättelser om varför de tycker särskilt mycket om sina primärvården läkare .
2 .
Gör din forskning . Du kan pröva en läkare meriter och licenser genom flera online-resurser . Administratörer i medicin driver en webbaserad tjänst som heter DocFinder , som innehåller information från alla nämnder statligt tillstånd . Detta kommer att lista tillstånd din blivande internist innehar och om hon någonsin har haft disciplinära åtgärder vidtagits mot henne. Kontrollera också om för läkaren du funderar på är styrelsen certifierad, vilket visar ytterligare en nivå av utbildning . American Medical Association har en läkare Finder tjänst som kommer att lista läkare i din plats och ge information om deras licensiering och certifiering .
3 .
Kontrollera med läkarmottagningen om de tar din försäkring , och om de kommer göra anspråk på ersättning för dig , eller om de förvänta dig att göra din egen pappersarbete .
4 .
Träffa den läkare du funderar . Under detta inledande intervjun kan du se om du känner dig bekväm med hans sätt och tillvägagångssätt. Fundera på om han svarar på dina frågor tydligt och behandlar dig respektfullt . Om du har ett visst villkor du hanterar , fråga om hans inställning till detta. Kom ihåg att en invärtesmedicinare kommer att hjälpa dig med detta på lång sikt. Fråga om hans syn på förebyggande vård. Fråga vilka sjukhus han använder , och fundera på om du skulle vara bekväm att använda dessa.
5 .
Fundera sekundära faktorer som plats för kontor och om det kommer bli lätt för dig att resa dit . Din invärtesmedicinare ska vara ditt primära läkare så, beroende på din hälsa, kan du göra en hel del besök varje år. Lägg märke till hur du behandlas av kontorspersonal, och om byrån har en välkomnande luft. Fråga om du kan ses på en samma dag grunden för brådskande samtal. Fråga vem som täcker för läkare när han är borta.


Previous:nothing Next:hur man desinficera insidan av skor

Relaterade artiklar


 • hur du kan hjälpa dina äldre sova på natten, så du kan också
 • rotavirus och graviditet
 • kroppen hår tillväxt hos kvinnor
 • hjälpmedel , mat & dryck
 • hur du kontrollerar din prostata
 • sleepovers & sängvätning
 • Vilka är kostnaderna för hemtjänst kontra hemvård ?
 • hur gå ner i vikt under vintersäsongen
 • hur man väljer rätt doula
 • Varför är C- sektionen snitt imbricated ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com