information om minnesotacare försäkring

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-12
MinnesotaCare är en offentligt finansierade sjukförsäkringen programmet . Det ger sjukförsäkring för arbetande familjer som saknar tillgång till överkomliga täckning och uppfyller inte kraven för Medicaid . MinnesotaCare programmet beror i allmänhet på statligt finansierade stöd för att täcka fler Kirunabor , men får någon federal finansiering . Programmet fungerar ungefär 107. 000 vuxna och barn i Minnesota . Minnesota Department of Human Services (DHS ) administrerar programmet. Det är också ansvarig för bestämmandet av rätten till programmet-en funktion den även delar med länets tjänster som rör människors organ för vissa inskrivna . Dessutom också vissa län har valt att hantera MinnesotaCare fall för inskrivna i sina samhällen

inkomst kvalifikationer

För att vara berättigad till MinnesotaCare , du måste vara bosatt i Minnesota , saknar tillgång till hälso- täckning och uppfyller specifika inkomster krav . Inkomstgränserna för vuxna med barn kan inte överstiga 275 procent av den federala fattigdomsgränsen , och vuxna utan barn kan inte gå över 250 procent av den federala fattigdomsgränsen och med 2010 . För närvarande kan inkomsten för föräldrar , vårdnadshavare , fosterföräldrar och relativ vaktmästare inte överstiga $ 50. 000 . Förutsatt federala typgodkännande beviljas , är den årliga inkomst gapet kommer att öka till $ 57. 500 per den 1 juli 2010.

Asset Gränser

inskrivna i MinnesotaCare även ställs andra krav innan de är kvalificerade för täckning . Till exempel kan individer har inte mer än $ 10. 000 i totala tillgångar , och en familj av två eller flera kan inte ha mer än $ 20. 000 i totala nettotillgångar att kvalificera sig. Endast blivande mödrar och barn är ursäktade från tillgången gränsen .

brist på tillgång till arbetsgivare sponsrade Täckning

inskrivna får inte heller ha tillgång till en arbetsgivare som sponsras sjukförsäkring plan som betalar 50 procent eller mer mot sina anställda " täckning . Arbetstagarna måste också vara utan arbetsgivare sponsrade täckning för minst 18 månader innan de är tillåtet att tillämpa eller ansöka om ett nytt MinnesotaCare förmåner . Endast i vissa fall är barn undantagna från detta krav . Inskrivna får inte heller täckas genom någon annan plan eller program i minst fyra månader innan eller förnya inskrivningen.

Fördelar

inskrivna har rätt till olika förmåner beroende på vem de. Till exempel , gravida kvinnor och barn upp till 21 års ålder är berättigade till en omfattande uppsättning fördelar och inte behöver betala samarbete betalar för tjänster . Medan fördelarna för föräldrar och barnlösa vuxna täcker de flesta tjänster, måste denna grupp en betala självrisk för att ta emot dem .

programfinansiering

federala och statliga dollar används för att finansiera MinnesotaCare . Dessutom planerar inskrivna också betala en premie för att delta . Den premienivå som bestäms med en glidande skala betalning , som tar familjens storlek och inkomster i beaktande . I genomsnitt är de månatliga bidraget för vuxna omkring $ 18 och en del barn som omfattas av för 4 USD per månad . En 1,5 procent även skatten tas ut på sjukhus och andra vårdgivare , som också går mot kostnader för MinnesotaCare .

Previous:nothing Next:embryots utveckling i diblastic organismer

Relaterade artiklar


 • hur stärka ditt ansikte med ansikts övningar
 • hur man återhämta sig från en abort
 • ansvar moderskap sjuksköterskor på sjukhuset
 • Vad händer när kontaktlinser ut?
 • hur man ger en stimulerande ansiktsmassage
 • hur man motstå poppar finnar
 • Hur du använder cialis & yohimbe
 • hur du väljer en barnmorska hemförlossning
 • effekterna av feminina tvätta
 • problem med hem dna test
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com