kul att få bra presenter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-19
Ibland när en vän eller familjemedlem är sjuk eller att återhämta sig, verkar det som att skicka bara blommor är lite passé och underwhelming . Det finns många saker att skicka till en konvalescent älskade att lysa deras dag , underhålla dem eller helt enkelt göra dem att känna sig speciell .

Tristess Busters

Människor som är konvalescent ofta lider av brist på aktivitet och underhållning . En kul att få bra present i sådana fall är ett urval av litteratur och böcker pussel . En favorit att i bli frisk -paket är Jack Canfield : s " Chicken Soup for the Soul " liksom korsord böcker , Sudoku böcker och andra teasers hjärnan .

Sjukdomsbeskrivning

Choklad är oftast otänkbart för konvalescent patienter är så ett bra hälsosamt alternativ en korg av säsongens frukter. Producera som jordgubbar, blåbär och hallon är särskilt fulla av vitaminer och är bra att i sådana paket. Innan du köper, alltid se till att kontrollera om någon har allergier mot några frukter och vilka frukter en patient föredrar

Comfort paket

Människor som är sjuka eller blir bättre måste ligga ner under långa perioder av vila-tiden. en rolig present att ge är något att göra den här gången mer bekväm. Memory-skum kuddar är bra presenter och kan hittas i alla möjliga färger, former och mönster. Välj en nyhet design för att lägga ännu roligare. Gel öga masker är en annan tröst post att ta med som en gåva och aromatiska oljor eller rökelse också lugna, slappna av och föryngra en patient.

Godsaker

sjukhus mat är notoriskt oaptitlig så ett urval av godsaker kan liva upp i-patienternas smaklökar som de återhämtar sig. Ett urval av oliver, ost, kex och dips är en stil gourmet gåva, för en speciell lunch från en favoritrestaurang av patienten och personligen leverera den till sjukhuset, ett sortiment av sorter gourmet te kommer att ge tröst och hjälp till sjukhuset i -patienter och kan även avnjutas när patienten är bättre.

Få meddelande Tja Bag

höra från nära och kära som gör hela skillnaden till en person som inte mår bra. Samla meddelanden och kort från vänner och familj av patienterna och presentera dem i en dekorativ påse , låda, korg eller överdimensionerad kuvert för en stor personlig bli bra present .

Previous:nothing Next:Skillnaden mellan en cool dimma & varm dimma humidifer

Relaterade artiklar


 • hur man kan utveckla utbildningen hemsjukvård
 • hand om elever med astma i skolan
 • hur man tar hand om barnet hud med 10 naturligt sätt
 • hur du ökar dina chanser för graviditet och samtidigt ha PCOS
 • prenatal farorna med etiopisk mat
 • hur man hittar en läkare i Rhode Island
 • hur man bär band graviditetsillamående
 • Gardasil säkerhetsproblem
 • mögel och mjöldagg sjukdomar
 • effekterna av alkoholism på beteendet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com