lista för överlevnad material för en kommande ekonomisk krasch

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-28
Om en allvarlig ekonomisk krasch skulle ske, skulle det orsaka många av de svårigheter som en naturkatastrof --- en orkan eller en jordbävning. I en ekonomisk krasch, kan flödet av pengar genom ekonomin avbrytas, vilket ger en uppdelning i systemet. Tänk vad som skulle hända om företagen tillfälligt inte kunde betala sina anställda eller deras leverantörer. Den grundläggande tjänster vi är beroende av --- rent vatten, el, bank, sjukvård --- skulle kunna störas åtminstone för en kort tid. Panikköp på livsmedelsbutiker kan inträffa , även plundring av detaljhandeln.

Likvida medel och Guld

Om banksystemet kunde inte fungerar normalt , skulle du behöva betala kontant för varor och tjänster som du köper normalt med kredit -eller betalkort . Håll extra kontanter till hands hemma . Besitter guldmynt är ett annat sätt för att du skulle kunna genomföra transaktioner i en finansiell panik .

Vatten

Kontrollera att du har en liter per person och dag i förvaring hemma . Amerikanska Röda Korset rekommenderar att hålla en tre -dagars i mindre behållare i fall du behöver lämna eller resa . Åtminstone har ett två veckors leverans av vatten hemma, bör vatten tjänsten avbrytas. Det är en bra idé att ha en vattenfiltrering enhet tillgänglig. Dessa kan köpas för så lite som $ 100

Mat

Återigen, hålla en tre-dagars leverans av livsmedel förpackas för evakuering och två hela veckor utbudet på sidan i hemmet vid den livsmedelsbutiker inte är tillräckligt lager. Din mat bestånd bör nonperishable poster som inte kräver en hel del förberedelser eller kylning. Mat eller stänger frukt rekommenderas poster. Glöm inte att ha två veckors leverans av foder för sällskapsdjur.

Sanitet och vård

Håll ett förråd med extra soppåsar, toalettpapper, servetter fuktig, antibakteriell lösning, handtvål, dusch tvål, diskmedel flytande, tvättmedel, klorin och blöjor.

Supplies i mål Evakuering behövs

De flesta av oss är oförberedda att lämna våra hem med kort varsel. Håll medicinska förnödenheter såsom mediciner, kontaktlinser eller hörapparater anordnas för enkel packning. Har kopior av recept hands. Vädret kan vara dåligt när man har att lämna . Kontrollera att du har gott om filtar , regnkläder och handdukar .

kommunikation och information

Se till att din mobiltelefon laddare är tillgänglig . Behåll en batteridriven radio på sidan , med massor av extra batterier .

Verktyg

Se till att du har ficklampor med extra batterier , mångsidigt verktyg som en Swiss Army-typ kniv och en manuell konservöppnare . För en kort tid nödsituation , kan du laga mat utomhus på en gasdriven stormkök eller ens med utegrill . Se till att dessa är laddade med gas . Glöm inte att ha tändstickor och stearinljus . Naturligtvis har en förbandslåda med föremål såsom sterila kompresser , antibiotisk salva och bandage lim .

Previous:nothing Next:Vilka är de funktioner stavar & kottarna i ögat?

Relaterade artiklar


 • behandlingar för kräkning och diarré
 • kryssa spray för barn
 • spirometer experiment metoder
 • Graviditet & kemo
 • tecken och symtom på graviditet i de första 2 veckorna
 • Hur man vet om du behöver ett kolfilter eller omvänd osmos
 • hur är radongas bort från ett hus ?
 • Hur man naturligtvis lätt kolik hos ditt barn
 • hur man kan stoppa värmevallningar under klimakteriet
 • terapeutisk verksamhet för äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com