motståndskraft mot potträning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-24
Enligt KeepKidsHealthy. com , de flesta barn nå en utvecklingsfas där de är redo att pottränad i åldrarna 18 månader och 3 år. Webbplatsen förklarar att inte alla barn är psykiskt redo att slutföra potträning vid samma ålder . Barn äldre än 3 år som inte har toalett utbildade kan vara resistenta mot potträning

Ålder

Enligt webbplatsen av Dr Roger Knapp , som är American Board of Pediatrics-certifierade , är ett barn anses vara försenad i potträning , om han är 3 till 3 1 /2 år gammal , utvecklar normalt annars , och har försökt potträning under minst tre månader.

uppmanar

Resistens mot potträning kan vara begränsad till antingen tarm eller urinblåsa drifter. De behov av att urinera är oftast starkare än lusten att producera en avföring . Dr Knapp rapporterar att cirka 22 procent av de barn som urinblåsan utbildade inom en månad efter utbildningen är inte tarmen utbildad på samma tid . Detta kan förklaras av de vanligtvis starkare och mer frekventa trängningar , som upplevs mellan fyra och åtta gånger dagligen .

orsaker

Enligt KeepKidsHealthy . com finns många skäl ett barn kan bli resistenta mot potträning . Firs , en irrationell rädsla för sittande på toaletten ofta åtföljs av en rädsla för spolning . För det andra kan en förälder ha tillfogat ett hårt straff för underlåtenhet att nå pottan och tvingade barnet att sitta på toaletten under en längre tid . Slutligen rapporterar KeepKidsHealthy. com att förstoppning vilket resulterar i en smärtsam avföring är en av de vanligaste orsakerna till motstånd mot potträning .

Power

UNC Carolina Institutet för Utvecklingsstörning och KeepKidsHealthy . com både rapportera en maktkamp mellan barn och föräldrar att vara en av de största orsakerna till resistens mot potträning . Institutet rapporterar att ständigt påminnelser att gå på toaletten från en förälder kan orsaka en maktkamp under potträning .

Strategier

UNC Carolina Institutet för Utvecklingsstörning rapporter om många strategier en förälder kan använda för att ta kontroll över en barnets potträning . Så att barnet kan bli ansvarig för sin egen potträning är en . Det betyder att utfärda färre påminnelser om kroppsvårdsändamål och tillåta ett barn att städa själv upp när en olycka sker . Institutet avråder föräldrar mot straffa ett barn för att inte nå toaletten i tid , utan snarare bör föräldrarna erbjuda incitament som uppspelning och video tid för barnet om han använder toaletten .

Previous:nothing Next:indikationer och biverkningar av nitazoxanide

Relaterade artiklar


 • positiva effekterna av koffein på kroppen
 • Skillnaden mellan gnetter och ägg lus
 • pediatrisk inmatningsrör information
 • hur man använder bambu träkol som renare hem luft
 • vad är gripandet av aktiva fasen?
 • hem rättsmedel för feminina klåda & bränning
 • säker insektsgifter för barn
 • Hur man naturligtvis stoppa håravfall
 • effekterna av soja på perimenopause
 • hur man borsta barnets tänder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com