sjukhem försummelse skador

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-14
Individer litar på personalen och lärare vid sjukhem att behandla sina nära och kära med äkta omsorg och respekt . Tyvärr är det inte alltid fallet . Ofta vårdhem invånare drabbas av vårdslöshet från missbruk eller inkompetenta fastighetsskötare. Familjemedlemmar och vänner till dem som bor på sjukhem bör bekanta sig med de tecken på sjukhem försummelse , så att de kan stoppa sin käraste från att missbrukas och söka åtgärder för skydd och repressalier

plötslig viktminskning

En typ av försummelse skada på ett vårdhem patienten plötslig viktminskning . Om omvårdnad personalen är att försumma att foder eller hydrat hemvist på regelbunden basis , kommer patienten att börja visa fysiska bevis på undernäring . Deras ansikte kan börja ta på sig en ihålig , mager utseende , sina kläder kan passa löst . Patienter kan också sova mer än vanligt på grund av brist på energi från otillräcklig föda .

Oförklarliga blåmärken

Äldre patienter på sjukhem har ofta svårigheter att gå och röra sig . Det är vårdpersonalen ansvar för att hjälpa invånarna gå, stå och rörelse. Patienter som har försummats på detta område kan ha oförklarliga skador eller blåmärken från att falla , snubblande , eller stöta i stillastående objekt. Vissa patienter får lätt blåmärken på grund av medicinska sjukdomar som diabetes , vårdpersonalen kan också leda till skada genom att inte ta med hemvist hälsotillstånd beaktas och handskas med dem alltför grovt

Emotional Vårdslöshet

Anpassning till ett sjukhem kan vara. en svår övergång . Det åligger vårdpersonalen att göra en patient känner sig bekväma med avslappnad konversation och en allmän hållning till oro . Utan daglig interaktion kan patientens bli ensam , deprimerad och tillbaka . Om ett vårdhem bosatt person som tidigare var utgående plötsligt verkar butter och tyst , kan det vara tecken på känslomässiga skada som orsakats av försummelse .

Fysisk Vårdslöshet

vårdpersonalen har en skyldighet att hjälpa patienter bada , klä sig och putsa sig om de behöver hjälp . Om vänner och familjemedlemmar till patienter upplever de förekommer smutsiga , ovårdade och ovårdade , eller att patienten luktar kroppsliga lukt , urin eller avföring , dessa tecken är en tydlig indikation på hemvist försummelse skador .

liggsår

Sängliggande sjukhem invånarna kan utveckla liggsår , liggsår är hudförändringar som bildas när benen pressas mot huden under lång tid med någon lättnad . De inträffar oftast på svansen ben . Vårdpersonalen kan hjälpa patienter att undvika smärtsamma liggsår genom att vrida och omplacering dem regelbundet så att de inte lägger alltför mycket press på en del av sin kropp . Liggsår på vårdhem invånare är en gemensam skada indikerar försummelse .

Previous:nothing Next:Vilka är farorna med turmalin ?

Relaterade artiklar


 • baby bröstet förkylning
 • hur man ska behandla akne i alla åldrar
 • hur man kan utveckla utbildningen hemsjukvård
 • hur man desinficera insidan av skor
 • natriumbikarbonat under graviditeten
 • hur man ska hantera polycystiskt ovariesyndrom ( PCOS )
 • Parkinsons & alternativ behandling
 • hur man ska behandla örat allergier
 • dietdrycker & graviditet
 • hur man behandlar första och andra gradens brännskador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com