teambuilding övningar för grupper missbruksproblem

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-23
Team -building övningar för grupper drogmissbruk ge dem som kämpar med alkohol och droger ett sätt att förlita sig på andra och hitta den saknade känsla av egenvärde som . ledde till att beroendet i första hand . För team övningar för att bli framgångsrik kommunikation måste först upprättas mellan medlemmarna. Medlemmarna måste då inse att de inte är ensamma . En hälsosam beroendet av varandra leder till en försummelse av skadliga ämnen och återtagit kontrollen i ett missbruk gruppmedlem liv .

Lär känna Bingo !

Lori Cockwill och Kelly Shaver utvecklat " Lär känna Bingo! " för de fyra världarna International Institute . Det har sedan dess blivit en favorit i program missbruk för sitt fokus på positivitet , samtidigt tvingar gruppmedlemmarna att möta frågor på ett roligt, interaktivt och nonthreatening sätt . För att delta , kräver att varje gruppmedlem en bingobricka och en skriftlig redskap för att markera rutor .

moderator läser från ett Master Card , som innehåller vanliga situationer av antingen ett positivt eller negativt sammanhang . Exempel: Har du någonsin hjälpt en annan person? Har du någonsin låta någon ner? Vad är din största ångrar? Vilka saker är du mest stolt över? Vad är det roligaste historia som du minns?

gruppmedlem markerar varje låda han uppfyller kraven för. Svarta rutor representerar negativ och en måste märkas så att deltagaren att få en "Bingo!" När en medlem kvalificerar, måste han läsa ut alla rutor och ge hans exempel. Alla har chans att kvalificera sig.

Prata bakom ryggen

Kathi Elster, författare och företrädare för K Squared Enterprises, ett bolag känt för team-building övningar på vårdinrättningar, erbjuder detta förslag som ett roligt och ibland gripande sätt att få gruppmedlemmarna att relatera när isen är bruten: "Vi band en bit papper på varje persons rygg. Vi ber de andra lagmedlemmarna att skriva något positivt om den personen på deras papper. I slutet, tillåter vi en person i taget att ta bort papper och läste högt vad som har skrivits. Denna övning kan vara mycket roligt, eller det kan ge tårar av glädje. Gruppmedlemmarna brukar hålla pappret med dem som en påminnelse om hur bra det kändes att bli uppmärksammade för något positivt. "

Ball of String

Elster erbjuder ett annat råd för ett avancerat team-building övning en gång grupper har lärt sig att lita på varandra: "Team medlemmar sitter i en cirkel. Vi använder en stor boll av strängen. Vi har en medlem i teamet kasta en boll av string [hålla fast den lösa änden] till någon de beror på och sedan den personen kastar strängen till någon de beror på. Snart koncernen ser hur beroende de är av varandra, och strängen har skapat en webbsida i cirkeln visar hur mycket de behöver varandra. Detta arbete måste modereras så att alla får strängen. "I slutet av gruppens medlemmar inser sitt beroende av andra som ett positivt alternativ till de kontrollerade ämnena.

Previous:nothing Next:mjölk & magproblem

Relaterade artiklar


 • kemisk förändring i matsmältningen
 • hur man lever längre liv
 • hur man kan bli av vatten i örat naturligt
 • kompletterande graviditet försäkring i Missouri
 • hur man gör en sallad gourmet lax på en budget
 • hur man ska äta mindre och gå ner i vikt genom att tugga mer
 • begreppet gott & dåligt kolesterol
 • kroppen hår tillväxt hos kvinnor
 • Hur länge ska du vänta med att bli gravid efter ett missfall?
 • effekter av livsmedel färg på barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com