typer av segelflygning gångjärn

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-17
Ett gemensamt är det område där två ben kontakt, vilket möjliggör rörelse och stötdämpning. Vanliga gemensamma typer är kula och uttag, condyloid, segelflygning, gångjärn, pivot och sadel leder.

Ett gångjärn gemensam tillåter i princip bara en framsida och tillbaka rörligheten. Det finns ingen sida, vridning eller vridbara inblandade rörelser. En glidande gemensam låter benen glida över varandra linjär rörelse), rotera (cirkelrörelse) och sträcka eller böja (vinkelrörelser).

Elbow

armbåge förbinder humerus med ulna av underarmen. Ulna del av armbågen gör ett gångjärn gemensamt. Detta visas när armbågen är böjd framåt som handflatan är placerad på axeln. Gångjärnet gemensamma ansluta överarmsbenet till ulna del av armbågen endast tillåter böjning och sträckning.

Knee

Knät består av lårbenet, tibia, fibula och patella. Lårbenet (stora benet i låret) ansluter med skenbenet (stora benet i benet) och får sällskap av ligament att behålla strukturen. Den fibula går parallellt med skenbenet och knäskålen eller knä rider locket på knäleden som knäböjningar. Knäleden sladdar i grunden och sträcker sig i endast en riktning.

Wrist

handleden bildas där den distala delen av radie och den trekantiga fibrocartilage på ulna ansluta tre av de proximala karpalben. Det finns åtta handlovsbenen och dessa glida lederna stabiliseras av ledband. Håll underarmen stadigt medan pekar uppåt eller vifta visar segelflygning ledfunktion.

Spine

Ryggraden eller ryggrad består av 33 individuella beniga kotorna. Denna ryggrad ger den huvudsakliga stöd för kroppen, så rak, böjning och vridning positioner. I kolumnen anges också skelett stöd och skyddar ryggmärgen från skada. En frisk ryggrad ger styrka, är flexibel och tillåter rörelse i flera plan. Detta visar segelflygning ledfunktion särskilt i sacroiliac regionen (anslutning av korsbenet mot höftbenet som är ett stort bäckenben), där kroppens vikt är stadigt medan du böjer framåt.

Ankle

fotled innehåller en mängd leder som fyller olika funktioner. Av dessa leder är talocrural gemensamma enaxlade med dorsalflexion och plantarflexion rörelser . När foten är plantarflexed , abduktion, adduktion och rotation är möjliga . Den subtalar och tvärgående hasled möjliggöra inversion och eversion och tillstånd lätt glid och rotation för att hjälpa rörelsen att den bakre delen av foten.

Previous:nothing Next:Vad orsakar kramper och skakningar för chorea ?

Relaterade artiklar


 • prenatal farorna med etiopisk mat
 • aktiviteter för äldre i Hampton , Virginia
 • hur man handskas med åderbråck
 • hur till 5 tips för att sova bättre
 • naturläkemedel för barnets svampinfektion
 • fördelar och nackdelar med rotavirusvaccin
 • tips för att kontrollera luftföroreningar
 • vita blodkroppar test för barn
 • huvud skakar infektion spädbarn öra
 • Hur man naturligtvis sänka högt blodtryck - spets fem - stödsystem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com