vuxna gruppbostäder i Minnesota

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-21
Vuxen bostadsområde program är strukturerade och övervakas levande och alternativ underhållning för pensionärer som behöver mild till måttlig assistans med dagliga aktiviteter. Program är utformade så att pensionärer att förbli så oberoende som möjligt och samtidigt upprätthålla en hälsosam nivå av social interaktion peer . Det finns många vuxna gruppbostäder ligger i samhällen över hela delstaten Minnesota som sträcker sig från dagen program till självständiga lägenheter till hemtjänst .

Ebenezer Red Wing Adult Dag Program

Ebenezer Red Wing Adult Day Programmet är öppet för vuxna 55 år och äldre som behöver hjälp med dagliga aktiviteter såsom personlig vård, med ( eller som övervakas när du tar ) dagligen mediciner eller de som bara behöver en paus från vardagen i en vänlig , stödjande miljö för sina kamrater . Öppettider är måndag till fredag från 3A00 till 15:00 med förlängd timmar till förfogande på någon sida för en extra kostnad . Tjänsterna inkluderar två mellanmål , lunch , utflykter och tillgång till dyrkan , frisör och bubbelpool. Dag program är en idealisk lösning för familjemedlemmar eller andra vårdgivare som behöver en paus eller har andra engagemang . Ytterligare Ebenezer anläggningar finns i Minneapolis , Burnsville , Rosemount , Hastings och Bloomington .

Ebenezer Red Wing Adult dagars program
1407 W. fjärde St
Red Wing , MN 55066
651-385-9340
fairviewebenezer. org

katolska Äldreomsorgen på Main

katolska Äldreomsorgen på Main är en byggnad av lyxlägenheter för oberoende seniorer i nordöstra Minneapolis . Anläggningen är på bussen linje i hjärtat av nordöstra konstscenen och nära många historiska byggnader , restauranger och shoppingmöjligheter . Katolska Äldreomsorgen har garage , privat utomhus däck , privata tvätt , fullt utrustade kök , dusch och badkar , träningsrum och biblioteket. Anläggningen är katolik drivs , men pensionärer i alla religioner är välkomna .

katolska Äldreomsorgen på Main
1101 Main St NE
Minneapolis, MN 55413
612-378-8814
catholiceldercare . org

Heritage Manor

Heritage Manor , i Park Rapids och förvaltas av Ecumen , är en hemtjänst anläggning som strävar efter att skapa en gemenskap bland de boende som liknar en utökad familj . Heritage Manor är en luthersk organisation , men alla religioner är välkomna . I själva verket måste medlemmarna i Heritage Manor underteckna ett avtal som binder dem till ära människors olikheter och stödja enskilda beslut , religiösa eller på annat sätt , utan att döma . Herrgården har 26 lägenheter som får minimal hjälp med uppgifter i det dagliga livet som ingår i den månatliga hyran . Vårdpersonal är alltid i anläggningen .

Heritage Manor hemtjänst gemenskapen
602 Fair Ave .
Park Rapids , MN 56470
218-237-7275
heritageparkrapids. org

Previous:nothing Next:vikten av verksamhet för äldre

Relaterade artiklar


 • hur man mäter Cobb vinkel i skolios
 • tecken och symtom på Addisons sjukdom
 • låg bröst känslighet problem
 • kan jag bli gravid den dagen min tid slut?
 • hur ta hand om en döende äldre
 • kul att få bra presenter
 • hur man kan bidra till att minska panikattacker
 • Bactrim och Bactrim ds
 • Fakta om manlig förbättring
 • allergi behandling under graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com