Hur man vet om ett hem byrå inte tar hand om blinda människor

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-05
Rubriken är häpnadsväckande: "Bill skulle tillåta lagligt blind Texans att jaga. " Artikeln, publicerad av "Houston Chronicle" (se "medel"), beskrev en potentiell lag som skulle ge idrotten rättigheter till nedsatt syn. I sitt sammanhang, är det vettigt. Synskadade personer ska kunna njuta av normal lever, men tyvärr, de är också ofta föremål för missbruk som individer i andra populationer. Om du misstänker ett hem bemanningsföretag är jagar, misshandla eller på annat sätt skada en synskadad medlem i din familj, det finns mängder av försiktighetsåtgärder man kan vidta för att omedelbart sätta stopp för det.
1
Titta efter fysiska tecken på övergrepp -. . Blåmärken, skärsår och avvikelser hygien. Undersök blind person om huruvida han är att bli sårad, skadad eller illa behandlade, även om han tidigare har visat en historia av förvirring på grund av demens eller psykisk sjukdom. Spela in klagomål, datum och tider för påstådd misshandel. Var uppmärksam på beteendeförändringar, eftersom detta kan indikera vårdgivare hot.
2.
Kontrollera meritlista hemmet Personaluthyrningsföretaget vårdgivaren om du misstänker att din älskade man inte vårdas adekvat sätt. Konfrontera administratörer med påståendena . Be om försäkrade att vårdpersonalen inte har varit föremål för tidigare rapporter om misshandel . Dubbelkolla byråns ackrediteringar och certifieringar ta reda på om byrån eller arbetstagare har nämnts för försummelse eller bristande omsorg .
3 .
följa upp dina misstankar genom att släppa av bostad av blinda person oanmälda att se första hand de villkor som din älskade vårdas . Informera bemanningsföretag som du tänker titta förbi oanmäld i framtiden, och så gör det att hålla koll på om den synskadade personen vårdas korrekt av hemarbetande byrå .
4.
Kontrollera misstankar om att din blinda älskade man inte vårdas av byrån anlitades för att skydda dem genom att investera i en "nanny cam. " Följ leda till föräldrar som misstänker att övergrepp mot barn under deras frånvaro genom att installera en ofarlig utseende enhet som enkelt är maskerat. Låt kameran registrera all aktivitet i rummet där den blinda personen tillbringar den mesta av hennes tid. Kontrollera brännaren dagligen.
5.
Håll reda på ägodelar, pengar och värdeföremål samt fysiska tillstånd din älskade en, som misshandel och undermåliga vård är inte alltid begränsade till fysisk och psykiska övergrepp på synskadade. Var särskilt vaksam efter besöken bemanningsföretag. Kom ihåg att lagen är på din sida så alltid på den säkra sidan av försiktighet.

Tips och varningar


 • Om du installerar en barnflicka cam för att övervaka ett hem byrå arbetstagare som hon bryr sig om din älskade, du är väl inom din lagliga rätt att göra så. Som sagt, vissa stater förbjuda ljudinspelning. Kontrollera med din statens Attorney's Office att ta reda på om du bor i en av dem så att ditt bevis inte landa dig i juridisk fara.


 • Previous:nothing Next:Tennessee State lagar om Medicaid täckning

  Relaterade artiklar


 • hur man handskas med dubbel diagnos av TB & alkoholism
 • triglyceridnivåer hos barn
 • hur man kan njuta godis på en diet
 • bidrag till pensionärer som behöver hörapparater
 • grundläggande venpunktion information
 • hur man njuta av en massage
 • Vilka är fördelarna av navelsträngsblod ?
 • Hur man testar möbler för bly färg
 • hantering av tidig menopaus
 • hur man förebygger hiv -infektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com