är Chamomilla säkert för tänder?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-15
En tandsprickning barn kan vara en lugn drooler, en otröstlig screamer eller någonting däremellan. Homeopati erbjuder ett utmärkt alternativ för föräldrar som vill ha en säker, naturläkemedel för att lindra denna övergång. Det homeopatikum Chamomilla har använts sedan 1800-talet för att lugna tandsprickning bebisar

om homeopati

Homeopati bör inte förväxlas med naturläkemedel. "Homeopati är ett system av läkemedel som använder mycket små doser av läkemedel som kallas rättsmedel, säger National Center for homeopati. "Den homeopatiska läkare väljer rätt åtgärda genom att följa en särskild regel i naturen kallas" lagen lika botas med lika. " Denna lag anges att "lika botar lika". "Till exempel kan Coffea cruda förskrivas till en patient med sömnsvårigheter, men kaffe skulle normalt ge sömnlöshet.

Säkerhet

Eftersom homeopatiska medel är mycket utspädda de anses vara mycket säker, enligt National Center for Homeopati. Dessa åtgärder finns i olika potenser, såsom 12C eller 30x. Det är därför det är viktigt att konsultera en homeopatisk läkare när de söker en lösning, även om åtgärder som Chamomilla är kända för vissa sjukdomar såsom tandsprickning.

Expert Insight

"Chamomilla kommer att hjälpa en hel del barnsjukdomar barn, men inte alla -. cirka 50 procent enligt min erfarenhet, "Miranda Castro, ordförande i North American Society of homeopater, skrev i en 2004 artikel i tidskriften" Homeopati Idag "

Chamomilla Bitring

Chamomilla är indicerat för användning på barn som upplever "långsamma, svåra, smärtsamma tandsprickning med grön diarré," enligt Castros lista, "Top Tolv Tandsprickning Rättsmedel. " " Det finns en röd kinden eller en röd fläck på kinden . Barnet är arg och nyckfull med outhärdliga smärtor-skrek för saker som han eller hon sedan kastar bort "

Andra Homeopatikum Tandsprickning Rättsmedel

Andra barnsjukdomar lösningar på Castros lista omfattar Stormhatt , belladonna , Calcarea carbonica , Calcarea phosphorica . , Kreosotum , magnesia muriaticum , magnesia Phosphoricum , Phytolacca , Pulsatilla , Rheum och kvarts. Homeopati är allmänt tillgängliga på nätet och i hälso-mataffärerna , men för det mest effektiva resultatet , kontakta alltid en legitimerad homeopat innan dispensering ett botemedel .

Previous:nothing Next:är det säkert att använda rengöringsmedel under graviditeten?

Relaterade artiklar


 • trafikstockningar och klimakteriet
 • nackskador i en toddler
 • Skillnaden mellan vänster och höger hjärtsvikt
 • hur blöja själv
 • dental röntgen & graviditet
 • prenatal vitaminer för klimakteriet
 • hur man väljer frukter för graviditet
 • Hjälp till självhjälp bota hicka
 • hur man förlorar vikt snabbt på läktaren klubben
 • hur man använder vaporizers på spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com