Vilka är de behandlingar för barn med influensa?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-11

Du behöver :
Clean linne
. Papperskorgen korg .
Trasor.
Hink med varmt vatten .
Desinfektionsmedel.
Organisera behållare för läkemedel .
Färska blommor (tillval ).
Dammsugare.

Influensa , som oftast hänvisas till som influensa , orsakas av ett mycket smittsamt virus som överförs från person till person genom en mängd olika sätt , bland annat genom hosta och nysningar. Medan barn tenderar att vara mer mottagliga för influensa än vuxna , är unga också kända för att göra snabbare återvinningar när den är korrekt behandlade . Du bör alltid rådfråga en barnläkare innan administrerar behandlingen till ett krisdrabbat barn, men i de flesta fall är det lätt att ta hand om ett barn drabbats av influensa i hemmet .

hem från skolan

Om ett barn uppvisar vanliga symtom av influensa , såsom nysningar , hosta , nästäppa , kräkningar eller diarré , bör han bli befriade från skolan i minst två till tre dagar tills viruset har ha sin gång och han är inte längre smittsam att andra barn . Dessutom är barn mer mottagliga för andra infektioner samtidigt som hans immunförsvar är angrips av influensa , så det är viktigt att begränsa sin exponering .

sängläge

Sängläge är avgörande för ett barns tillfrisknande. Barn ska få sova så mycket som behövs , så länge de blir snabbt sammanhängande när vaknade .

Feber Minskning Medicinering

Barn normalt får feber när ner med influensa . Det är inte ovanligt för barn att ha feber så hög som 104 grader utan att kräva läkarvård . Administrera den rekommenderade dosen av en over- the-counter paracetamol medicinen kommer att minska barnets feber och hjälpa till att lindra huvudet eller värk i kroppen hon kan uppleva . Aldrig erbjuda ett barn under 12 år acetylsalicylsyra som ett sätt att minska hennes feber . Enligt läkare på University of Washington, kan detta leda till Reyes syndrom .

Vätska

För att förhindra uttorkning och undernäring , ger mycket vätska för att det sjuka barnet . Erbjudandet juice , vatten , läsk , popsicles eller sportdrycker . Det är inte nödvändigt att barnet äter under denna period , så länge han tar in stora mängder vätska. Om han börjar utveckla en lätt aptit , är buljonger eller Jello rekommenderas .

luftfuktare

Att hålla en lätt imma luftfuktare i barns rum kan göra det mer bekvämt för henne att andas . Nästäppa och nedsatt andning ibland avbryta behövde vila och förlänga återhämtningsprocessen. Använda en luftfuktare för att hålla luften i hennes uppvakningsavdelning sval och fuktig kommer att göra det lättare för henne att vila .

Previous:nothing Next:tecken och symtom på trötthet hos barn

Relaterade artiklar


 • hur man memorialize en kär
 • hur man får glasögon reparerad gratis
 • vad är omega XL ?
 • Hur snart kan ett barn överleva utanför livmodern?
 • hur man sållar ut fluor från kranvatten
 • hur man kan förstå det manliga egot
 • hur man har säkrare sex
 • hur man överlever ett monster tornado
 • hur man förhindrar solbränna för rödhåriga
 • naturläkemedel mot förgiftning under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com