Vilka är farorna med omvänd osmos ?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-12
För det första fanns det buteljerade vattnet vurm födda på 1980-talet och förtalad i den första delen av det 21 -talet för sina avfall och koldioxidutsläpp. Nästa det var små , prisvärda vattenfiltrering enheter , av vilka många är fäst direkt på kranen . Stående ultraviolett enheter fick också popularitet och kunde rena vatten utan behov av en svår att hantera vattenflaska eller dyrt vatten leveransservice . Då såg folk att vända rening osmos vatten , som i huvudsak destillation utan kokning . Det fungerar genom ett membran med mikroskopiska porer att filtrera bort bakterierna och partiklar , men det kan fungera så bra .

mineralbrist

Membranet i en omvänd osmos filter fångar hjälpsam mineraler som kalcium , kalium och klorid . Detta ändrar pH-värdet i vattnet och gör det surt , och kroppen kunde börja råna sitt eget förråd av mineraler att neutralisera syran uppbyggd . Matlagning i destillerat vatten eller liknande i vatten renat genom omvänd osmos, kan faktiskt skala bort de näringsämnen från maten också.

tidigt åldrande

mineralbrist också kan leda till ett antal degenerativa sjukdomar bland annat benskörhet, högt blodtryck , kranskärlssjukdom och hypotyreos , bland annat. Den degenerativa effekterna av dessa sjukdomar på kroppen leda till för tidigt åldrande och skröplighet .

återstående föroreningarna

Molekyler av bekämpningsmedel, växtgifter och klor är mindre än vattenmolekyler , så de går faktiskt rätt genom membranet i en omvänd osmos filter . Det ironiska är att den verkligt skadliga föroreningar kan förbli medan hälsosamma mineraler avlägsnas . Ytterligare filtrering med UV-eller kol -filter behövs för att undanröja dessa ämnen .

miljöhänsyn

semipermeabelt membran i omvänd osmos filter avfall vatten, vilket är ett bekymmer för dem som inte bara är hälsomedvetna men miljömässigt känsliga som väl . För varje liter renat vatten omvänd osmos producerar , är två till tre liter spillo .

Previous:nothing Next:uttjänta frågor för vårdgivarna på ett vårdhem anläggning

Relaterade artiklar


 • om AFLAC invaliditetsförsäkring fördelar
 • hur man eliminerar jäst och mögel från din kost
 • Hur du tar vitaminer för män
 • hur man behandlar en limpistol bränna
 • magövningar & graviditet
 • triglyceridnivåer hos barn
 • hur man kan bli av med akne (mycket bra)
 • den bästa multivitaminer för barn
 • amning och percocet
 • hur man rengör tänderna med väteperoxid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com