amning och bockhornsklöver

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-02
Bockhornsklöver är en växt som odlas i Indien , England , Egypten och Marocko . Det är en ört som växer skida som innehåller frön . Bockhornsklöver frön är en gul brun färg och för att göra bockhornsklöver tillskott . Under många år har ammande kvinna använt örten för att öka deras mjölkproduktion . Har dock ört ännu inte ordentligt testade för säkerhet , i synnerhet hos gravida och ammande kvinnor . Lyckligtvis har bockhornsklöver använts tillräckligt länge för läkare att katalogisera en mängd värdefull information

Du behöver : .
Time .
Internet-anslutning.
Telefon .

Funktioner

Fabrikens utsäde krossas och används i kapslar eller dunkade in tablettform . Det finns som te , men denna form rekommenderas inte eftersom det är mycket bitter . Produkterna säljs i de flesta butiker där vitaminer och kosttillskott säljs .

Funktion

Enligt Breastfeeding. com är kemikalier i bockhornsklöver används för att stimulera mjölkproduktionen. Men det är ingen säker på hur den här processen verkligen fungerar. Kvinnor tar drogen efter det att barnet är fött , när det är uppenbart att mjölken utbudet är lågt . Den bockhornsklöver tas tills mjölken utbudet är återställd och då upphöra .

Tidsplan

Breastfeeding. com anges att bockhornsklöver skulle gå till jobbet ökar modersmjölken leverera 24 till 72 timmar efter intag av första dosen . Därefter kan mamman stimulera mjölkproduktionen på egen hand .

biverkningar

I täta och stora doser , kan bockhornsklöver orsaka allvarliga biverkningar . Enligt den nationella center för komplementär och alternativ medicin kan bockhornsklöver orsaka gas , diarré , uppblåsthet och hudirritation. Den Massachusetts General Centrum för kvinnors psykiska hälsa anger bockhornsklöver också kan orsaka mycket lågt blodsocker , i livmodern och en lönnsirap lukt som kommer från huden.

försiktighetsmått

Kvinnor som har diabetes eller astma ska inte ta bockhornsklöver som örten allvarligt minskar blodsockret och minskar andning . Rådgör med din läkare innan du tar läkemedlet eftersom det kan ha andra mindre kända biverkningar . Undvik att ta läkemedlet under en längre tid . Se en läkare för kontinuerlig problem med amning .

Previous:nothing Next:problem med hem Health Nursing

Relaterade artiklar


 • hur man kan känna energisk
 • biologiska funktioner i en cell
 • Vilka vanliga skelettet skador ?
 • mobiltelefon huvudet smärta information
 • faktorer som orsakar pollen variationer
 • barn och sura uppstötningar
 • hur man får sängen öm behandling
 • hur man kan bota en muntlig svampinfektion
 • farligt mögel hemma
 • psykologiska teorier om övergrepp mot äldre
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com