den bästa multivitaminer för barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-10
Föräldrarna är ofta fråga om vad som är det bästa multivitamin att ge sina barn . Det finns många val av vitaminer på marknaden för barnen och föräldrar ska undersöka många olika typer för att fastställa vilket som är bäst för deras barn . Det finns många saker att tänka på , såsom smak , grabben överklagande och barnets förmåga att svälja ett stort piller . Barnens multivitaminer finns i flytande och tuggtabletter former för att passa individuella behov .

Flintstones Gummies

Flintstones Gummies är en mjuk , tuggtabletter vitamin som möter FDA för barns vitamintillskott. Finns i en mängd barn-populära färger och smaker , är Flintstones Gummies anses vara en av de högst rankade barns multivitaminer som finns på marknaden från och med april 2010. Enligt 2009 Pharmacy Times undersökning av apotekare , minst 41 procent av amerikanska farmaceuter sa att de skulle rekommendera Flintstones vitaminer för barn .

en per dag Barn

En A Day är en av de mest pålitliga tillverkare av barns multivitaminer . En A Day Kids är ett populärt val bland föräldrar under 2010 och har i årtionden. En om dagen Jolly Rancher smaksatt barns vitaminer kommer i lätt syrlig fruktig smak som liknar godis , " Jolly Rancher . " Detta kan ibland bidra till att göra det mer lockande för barn som annars är resistenta mot att ta sina vitaminer . En om dagen Jolly Rancher smaksatt barns vitaminer rekommenderas för barn över 2 år.

Centrum Barn Komplett

Centrum Kids Complete Multivitaminer är ett annat populärt val bland föräldrar med små barn . Detta tillägg är känd för att innehålla mer mineraler och vitaminer än någon annan barns vitamin på marknaden under 2010 . Centrum Kids Komplett finns i tre smaker : körsbär , apelsin och saft , och finns i former av populära barn- tecknade figurer såsom Dora utforskaren och Rugrats

Flora-Kinder Love Barnens multivitamin

För barn som har . svårt att svälja tabletter eller är resistenta mot tuggtabletter vitaminer , kan föräldrar försöker Flora-Kinder Love Barnens multivitamin . Detta vitamin kommer i en flytande form och kan tillsättas i livsmedel eller fruktjuice , eller fattas av tesked . Flora-Kinder Love Multivitamin i flytande form rekommenderas för barn som fyllt 1 . Föräldrarna med barn över fyra års ålder instrueras att administrera en dubbel dos för sitt barn .

Previous:nothing Next:hur man mäter en mans midjemått

Relaterade artiklar


 • instrument som används i obstetrik
 • det bästa vårdhem i Massachusetts
 • Barn & allergier katt
 • riktlinjer för koloskopier
 • Definitionen av beroende för sjukförsäkring
 • barn vanvård & narkotikamissbruk
 • embryots utveckling i diblastic organismer
 • hur man får hjälp för ätstörningar
 • stadier av barns utveckling efter ålder
 • vita blodkroppar test för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com