federala friska familjer agera

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-07
USA är ett av få industriländer som inte erbjuder garanterad sjukersättning eller betalats förlossning eller pappaledighet sina arbetstagare. Även om många politiker hävdar att främja en familjevänlig värderingar, lagstiftning som stöder dessa värden ofta manken i utskott innan det kan bli lag. Den federala hälsosamt Familjer lag har en lång historia av försök att ge sjukskrivna fördelar för arbetande amerikaner

Historia

Senator Edward Kennedy från Massachusetts infördes senaten Bill 1085 : Friska Familjer lagen den 19 maj 2005, som syftade till att ge för betald sjukledighet för amerikaner . Dock blev notan aldrig lag , även om det återinfördes den 15 mars 2007. I 202C Representanthuset infört HR 2460 : Friska Familjer lagen genom representant Rosa DeLauro från Connecticut och är för närvarande i kammaren underutskottet för Workforce Skydd

Betydelse

Om godkänts av kongressen och undertecknats av ordföranden , det friska. Familjer lagen skulle tillåta arbetande amerikaner att tjäna sjukledighet tid så att de kan ta hand om sin egen hälsa behov och de av familjemedlemmar . Lagstiftningen skulle skydda dessa arbetstagare från att förlora sina jobb för att ringa i sjuka för att arbeta . Den friska familjer lagen skulle även bidra ekonomiskt skydda amerikaner som inte har råd att ta obetald sjukdagar från jobbet , speciellt de som arbetar för timlön och tips .

Effekter

friska familjer lagen lagstiftning produceras både anhängare och motståndare av räkningen som innehåller välkända organisationer . Fackföreningar som anställda hos Internationella unionen, AFL- CIO och UAW , föreningar inklusive MsStiftelsen för kvinnor , nationella förbundet för främjande av färgade människor , och religiösa grupper inklusive den evangelisk-lutherska kyrkan i Amerika och det judiska rådet för Public Affairs stöd i lagen . Men , arbete och företagsorganisationer , däribland US Chamber of Commerce , National Restaurant Association och National Retail Federation motsätta sig agera .

Överväganden

Människor som är egenföretagare , arbetar färre än 20 timmar per vecka, eller för arbetsgivare med färre än 15 anställda inte skulle omfattas av friska familjer lagen . Arbetstagare som behöver mer än sju betalas sjukdagar per år för sig själva eller för att vårda en familjemedlem kan inte få lön för ytterligare tid tagit fart . Människor som arbetar för tips som waitstaff , betjänter och andra tjänsteleverantörer kan inte använda som utges av den friska familjer lagen om tips del av deras löner inte redovisas av arbetsgivaren under den tid de är borta från arbetet .

Fördelar

Om passerat, friska familjer lagen skulle tillåta föräldrar att vårda sjuka barn själva snarare än skickar barn till skolan sjuk och potentiellt smittsamma för sina klasskamrater och lärare . Enligt Vita huset , arbetstagare som har möjlighet att återhämta sig och vila sig från sjukdom är mer produktiva , har högre arbetstillfredsställelse och bo på sina jobb längre , vilket gynnar arbetsgivarna . Den friska familjer lagen skulle också gynna medlemmar av allmänheten som äter på restaurang och bo på hotell genom att minska antalet interaktioner som kan leda till spridningen av smittsamma sjukdomar .

Potentiella

gå till jobbet sjuka , en beteende kallad " sjuknärvaro ", har potential att minska produktiviteten på arbetsplatsen när medarbetare också blir sjuka . För närvarande är den ekonomiska bördan för arbetstagare när han eller hans barn är sjuka och arbetstagaren är oförmögen att rapportera att arbeta . Men det sunda familjer lagen skulle lägga att den ekonomiska bördan på arbetsgivaren , som har potential att orsaka andra ekonomiska effekter, såsom högre priser eller hyra av färre anställda.

Previous:nothing Next:hur man kan vara användbara till något som hakar

Relaterade artiklar


 • klimakteriet och osteopati
 • praktisk användning av pH test
 • hur man rengör Maui Jim solglasögon
 • hur man utjämna örat tryck
 • sen abort fakta
 • Hur länge ska du vänta med att bli gravid efter ett missfall?
 • hur man ansöker om cobra sjukförsäkring
 • hur man kan - undvika tristess
 • vad som orsakar ovanliga hairgrowth hos kvinnor?
 • små högt näringsinnehåll måltider för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com