hem rättsmedel för att bli av med skunk lukt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-04
Skunkar är kända för sin överlägsna lukt som kan vara svåra att få bort . Den skunk 's doft används som en försvarsmekanism för att avskräcka rovdjur från att skada dem . Sprayen är befriad från skunk 's doftkörtlar när de angrips , rädd eller under stressade. Inte bara spray avger en illaluktande lukt , men den har också många av de effekter som tårgas .

bort Skunk Lukt från människor och husdjur

Även om de flesta är medvetna om de faror framöver om de komma för nära en skunk , är det ändå inte ovanligt att människor och deras husdjur för att bli offer för den skunk vrede . Bad i tomatjuice har länge tänkt att vara en lösning för att befria dig och ditt husdjur i skunk 's lukt . Men enligt AAAnimal Control, kommer att bada i tomatjuice fungerar inte . Istället kombinerar 1 liter på 3 procent väteperoxid , 1 /4 kopp bakpulver och 1 tsk milt diskmedel . Bada och schampo i denna blandning så snart som möjligt . Skölj blandningen bort och upprepa vid behov . Bada ditt husdjur i samma sätt . Alternativt kan man använda en blandning av 50 procent destillerat ättika med 50 procent vatten att bada i.

bort Skunk lukt från utsidan av ditt hus

Skunk sprayburk sista dagarna och med veckor . Den lukt kan också återkomma under varma eller fuktiga dagar . Om en skunk har besprutas runt utsidan eller ditt hem eller under din källare det kan göra att spendera dessa sommardagar utanför obehagligt . Lyckligtvis , vilket skapar en blandning av 1 liter väteperoxid , 1 /4 kopp bakpulver och 2 msk diskmedel kan bryta ner syran i skunkar " spray och ta bort lukt . Tillsätt blandningen till en sprayflaska och tillämpas på alla områden utanför hemmet som stinker av skunk . Blandningen kan döda en del växter och gräs så var försiktig när man sprejar .

bort Skunk lukt från kläder

Sedan skunk spray är fet , använd ett tvättmedel som är utformad för att ta bort oljefläckar . Tvätta kläder som har skunk lukt tillsammans i en last . Sätt på tvättmaskinen och lägga till tvättmedel som du normalt skulle . Lägg i några koppar destillerat vit vinäger och vips vattnet runt att blanda diskmedel och vinäger . Placera kläder i tvättmaskinen och låt den gå igenom tvättprogrammet . När det når sköljning, låt bricka för att fylla igen med vatten och tillsätt ytterligare några koppar vit destillerat ättika. Låt tvättmaskinen för att avsluta skölja och centrifugera cykel. Den skunk lukt bör inte längre finnas på kläderna. Om lukten finns i tvättmaskinen efter rengöring av kläder, låta brickan att köra igenom en cykel med bara tvättmedel och ättika. Lägg inte till plagg till denna cykel.

Previous:nothing Next:tecken och symtom på sura uppstötningar hos nyfödda

Relaterade artiklar


 • vad som väntar på en kontroll
 • orsakerna till radon
 • kan du bli gravid på din period ?
 • Hur tröstar man sig själv efter en mardröm
 • hur man kan bli löss från baseboll hjälmar
 • hur man gör tidig väckning gånger lättare
 • hur man vara säker när du använder nagellack under graviditet
 • hur man kan få hjälp med att köpa ett handikapp fordon
 • icke klor alternativ för pooler
 • hur man gör hälsosamma måltider för din tonåring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com