hur man tar emot rådgivning för narkotikabruk efter ditt barn har tagits bort

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-04
Efter att ha ditt barn förs bort på grund av försummelse eller missbruk påståenden kan ta en oerhörd känslomässig vägtull på både barnet och hennes föräldrar . Den stress kan bli ännu värre om du har ett missbruksproblem . Om du befinner dig i denna situation kan en kurator ge dig det stöd och de resurser du behöver för att stoppa ditt användande av droger och utveckla coping resurser som kan hjälpa dig när du navigerar i systemet barnskyddet
1 .
Tala med din socialsekreterare eller case manager . Efter ditt barn har tagits bort, kommer staten att ge dig ett case manager. En del av hennes ansvar är att hjälpa dig hitta gemenskap resurser och ta kontakt med dessa organisationer. När du träffar ditt ärende chef för första gången, prata med henne om dina missbruksproblem och låt henne veta att du vill börja en rådgivning program.
2.
Kontakta hälsa avdelning. Om du inte har försäkring eller ekonomiska medel att betala för dina rådgivning, kan din lokala hälsodepartementet hänvisa dig till låg kostnad detox program eller community hälsocentraler som hjälper personer med frågor missbruk.
3.
Hitta en stödgrupp. Förutom att arbeta med ett missbruk kurator eller rehabiliteringsklinik, gå med i en stödgrupper som Anonyma Alkoholister eller Anonyma Narkomaner. Dessa grupper kan stödja dig mellan möten med din rådgivare och ger dig ett stödsystem av drogfria individer som kan vara klara med liknande familj kriser.
4.
Få dokumentation av din behandling. När du börjar arbeta med en kurator, klinik eller stödgrupp, be om pappersarbete dokumentera din närvaro vid varje möte eller sammanträde. Familjen domstolen kan behöva se denna dokumentation för att överväga att placera ditt barn i din vård .
5 .
Gör en långsiktig plan . När du arbetar med ditt ämne rådgivare , fundera över hur du planerar att hantera eventuella framtida skov och hur du kommer att skydda dina barn om du har ett bakslag och använda droger igen .
6 .
Fråga din rådgivare vittna för dig i beroendet domstol . Om droger var en av de viktigaste anledningarna till att ditt barn har tagits bort , kan familjen domare vill höra vittnesmål från din rådgivare och kontrollera att du uppfyller dina rehabiliteringsprogram och är i skick för föräldern .


Previous:nothing Next:former av röntgen

Relaterade artiklar


 • asbestsanering program
 • digital mammografi vs analog mammografi
 • kan du ägglossning mer än en gång per månad?
 • Varför människor har svettiga händer ?
 • vad är en familj praktik läkare ?
 • hur man hanterar kronisk blodbrist
 • sjukhem försummelse skador
 • icke-kirurgisk behandling för att krympa en tumör fibroid
 • proteas tekniker
 • motståndskraft mot potträning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com