över disk behandling för hemorrojder och graviditet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-18
Även om hemorrojder är alltid en frustrerande och smärtsamt händelse, blir de allt mer frustrerande när de uppstår under graviditeten. Tyvärr hemorrojder är ett vanligt klagomål under tredje trimestern och snart efter förlossningen. Det finns dock en mängd over-the-counter behandlingar som kan användas för att behandla hemorrojder under graviditeten

Identification

Hemorrojder är blodkärl som har blivit extremt svullna, vilket får dem att bukta ut från huden. Hemorrojder innebär att venerna i anus och rektum, där de kan orsaka smärta, klåda och blödningar.

Orsaker

Hemorrojder blivit allt vanligare under graviditeten eftersom den växande livmodern medför en stor press på venerna i bäckenet och nedre lemmar. Detta tryck gör att venerna under livmodern blir vidgade och svullen i slutändan kan få hemorrojder.

aktuella behandlingar

För att hantera smärtan av hemorrojder, sitta i ett bad med varmt vatten flera gånger per dag. Over-the-counter behandlingar för hemorrojder omfatta isklampar, vaselin, trollhassel, kortison grädde och hemorrhoidal grädde. Dessa behandlingar bör appliceras direkt på huden, och de bör bidra till att minska svullnad och smärta i området.

Orala behandlingar

Du kan också ta oral smärta medicin för att hjälpa till med smärtan av hemorrojder. Over-the-counter läkemedel inkluderar paracetamol eller acetylsalicylsyra.

Försiktighetsåtgärder

Även om det kan verka som en bra idé, ska du inte använda en uppblåsbar kudde donut till pad din stol när du sitter . Även om detta kan ge en viss tillfällig tröst , det faktiskt ökar trycket på venerna i närheten av din anus , som uppmuntrar bildandet av ytterligare hemorrojder .

Förebyggande

För att undvika att få hemorrojder under graviditeten , det finns vissa förebyggande tekniker kan du anställa . Undvik förstoppning genom att äta minst 25 till 30 gram fibrer och dricka minst åtta glas vatten per dag . Andra förebyggande tekniker är: att undvika sittande eller stående under lång tid, god hygien, gör Kegel övningar dagligen för att öka blodcirkulationen i ändtarmen området, och försöker hålla kroppen avslappnad samtidigt ha en avföring.

Previous:nothing Next:prostata strålbehandling & graviditet

Relaterade artiklar


 • Staph infektioner i näsan
 • Vilka är faser av menstruationscykeln ?
 • Så för att lindra svullna bröst från avvänjningen
 • Korrekt förvaring av syre tankar hemma
 • hur kan man få easy going barn
 • fysisk och kognitiv utveckling av småbarnsfostran
 • typer av segelflygning gångjärn
 • ull strumpa allergier
 • gastropharyngeal refluxsjukdom
 • återandningssystem metoder
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com