tecken och symtom på trötthet hos barn

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-11
trötthet eller utmattning är vanligt bland många barn. Många faktorer är kopplade till trötthet kan dock orsakerna skiljer sig från barn till barn. Av denna anledning är det viktigt för föräldrar att veta och förstå varningssignaler som arbetar med detta villkor. Med rätt professionell hjälp kan trötthet behandlas ganska lätt att lämna ditt barn aktiv och lekfull igen.

brist på näring

Många faktorer kan bidra till att ditt barn upplever trötthet. Till att börja med kan näring tomrum i tillräcklig mängd av vitaminer och mineraler lämna ditt barn känner dräneras. Socker-lastad dieter kan måltider lastad med feta pommes frites och hamburgare, och en rad andra livsmedel spelar definitivt en faktor i låg energi. Göra en resa till en lokal hälsokostaffär för vissa barn lämpliga vitaminer eller samråd med ditt barns barnläkare för att höja sin kostvanor kan potentiellt hjälpa detta problem. Enligt Mayo Clinic , äter en balanserad kost och dricka mycket vätska kan förbättra ditt barns funktionsnivå .

Anemi

Anemi är en av de viktigaste faktorerna trötthet hos barn . Barn med anemi är ogiltiga ofta av energi på grund av en låg järnhalt i blodet . Barn som drabbas med anemi får mindre syre till hjärnan som orsakar svaghet och utmattning . För att stoppa förekomsten av anemi , föreslår Children's Hospital i Boston att föräldrarna se till att deras barn får en tillräcklig mängd av järn från kosten eller ta en multi-vitamin med järn . Det är viktigt för föräldrar att ta sina barn till vanliga rutin läkarbesök för att kväva detta i sin linda för att förhindra att vid start av trötthet.

Brist på motion

Vissa barn är helt enkelt trötta på grund av deras inaktivitet. Ordentlig motion är viktigt och skall inledas om ditt barn inte får tillräckligt med fysisk aktivitet. Försök att starta en familj övning dag varje vecka. Simning, cykling och yoga kan vara till stor hjälp. Detta kommer att uppmuntra alla, även ditt barn skall delta i utövandet och familj bonding också.

Stress

Ja, kan barn lider av depression och detta i sig kan leda till trötthet. Mayo Clinic stater samt att trötthet är ett vanligt symptom på psykiska problem som depression och sorg. Försök att se ditt barn mentalt är sund genom att alltid fråga om hans eller hennes dag och aktiviteter. Se till att hon förstår du som förälder, är här för att lyssna och respektera vad hon har att dela.

Sömnbrist

Det går inte att komma runt det faktum att barn behöver ordentlig vila på natten. Ingen TV och hög musik-bara fridfull sömn . Enligt UV medicin , kan ett barns omgivning lägga till sin trötthet ( t. ex. höga ljud ) . Om du tror felaktigt vila är orsaken till ditt barns trötthet , var inte rädd för att ta första steget . Initiera en tidigare sängdags , hålla det konsekvent och spela in dina fynd . Detta kan vara lösningen på ditt barns tröghet .

Previous:nothing Next:Kvinnor och postpartum problem med blåsan

Relaterade artiklar


 • hur man skapar en fot Epsom salt blöta
 • barn och spädbarn HLR certifiering
 • hur man kan minska din rökning just nu
 • peduncular fibroid tumör
 • Graviditet & kemo
 • hur man kan förebygga en potentiell våldtäkt
 • hur man mäter en mans midjemått
 • hur man kan minska stress med hälsosam mat
 • Vilka är de behandlingar för en 3 månader gammal med en kall?
 • stift och nålar i händer under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com