typer av vaginala bakterier

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-09

Du behöver: Tyg
måttband

Den mänskliga kroppen är full av bakterier. . Bakterieflora är särskilt koncentrerade i tarm och tarmkanalen men förekommer naturligt i cellen foder och på platser som munnen och slidan. En frisk kropp har en balans mellan de goda och dåliga bakterier, att hålla overgrowths av infektion orsakade av bakterier i schack. Slidan är värd flera stammar av bakterier, overgrowths som kan orsaka infektioner som leder till klåda, illaluktande utsläpp och smärtsamma samlag. Bakteriella infektioner bör inte förväxlas med en vaginal svampinfektion, som orsakas av en svamp överväxt i slidan.

Streptokocker

Enligt Women's Health Resource har slidan tre stammar av streptokockinfektioner bakterier, med STREP vaginit uppstår främst från två gemensamma stammar, och allvarliga, men sällsynta fall från en tredje stam. När en överväxt av streptokockinfektioner sker i slidan, upplever du symtom som flytningar, rodnad och klåda. För gravida kvinnor kan STREP överväxt vara farliga för barnet och kan orsaka tidig förlossning.

Gardnerella vaginalis

Gardnerella vaginalis är en typ av bakterier som vanligen finns i slidan. Overgrowths av bakterier är en ledande orsak till bakteriell vaginos (även kallad bakteriell vaginit), eller BV, en infektion som orsakar illaluktande utsläpp och lätt vaginal irritation. Enligt Health Scout, en av de ledande diagnostik av Gardnerella-relaterade vaginos är när en tuss av utsläpp från slidan reagerar med en kliniskt formulerat alkalisk tvål för att orsaka en stickande fiskliknande lukt. Det är ett tecken kvinnan kan ha en överväxt av Gardnerella vaginalis.

Laktobaciller

Laktobaciller är det "goda" bakterier som finns i slidan. Dessa bakterier bidrar till att bevara friska pH-nivån i slidan --- ett pH-värde högre än 4,5 är symptomatiskt för bakteriell obalans, enligt Medicin Net. Yoghurt innehåller också mjölksyrabakterier, vilket är anledningen yoghurt används muntligt och lokalt i behandling av bakteriella vaginit.

Bacteroides

Bacteroides är gemensamma för tarmen och tarmar av alla människor, och är också naturligt i slidan. Bakteriell anaerober som Bacteroides orsakar normalt inte skada om det finns en obalans i " goda " bakterier , som ger Bacteroides utrymme att växa ur normala proportioner .

Mobiluncus

Enligt fel diagnos , mobiluncus bakterier återfinns huvudsakligen i slidan , och overgrowths av bakterier är en ledande orsak till bakteriell vaginit . Mobiluncus kombinerar med andra anaerober och Gardnerella att bilda bakteriella infektioner i slidan .

Mycoplasma

Mycoplasma är bakterier som finns i slidan och andra delar av kroppen , t. ex. lungorna . Mycoplasma inte har en cellvägg och därmed immuna mot effekterna av många vanliga antibiotika. Mycoplasma är en stam av anaeroba bakterier i slidan som kombinerar med andra anaerober att bilda bakteriella infektioner vaginit.

Previous:nothing Next:Vad är hett förpackningar för?

Relaterade artiklar


 • hur man gör ett välgrundat beslut om bröstförstoring
 • hur man väljer rätt allmänna practioner / primärvården läkare för dig
 • hur man detox under amning
 • botemedel för en jäst problem
 • hur man kan förhindra kvävning hos småbarn
 • naturligt substitut för digoxin
 • varför män snarkar?
 • Hur du tar dagen- efter-piller
 • hur man känner igen tecken på Werners syndrom
 • mat & medicin interaktioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com