risker som är förknippade med avhärdare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-08-26
The Water Quality Association hemsida konstaterar att 85 procent av USA har hårt vatten. Lösningen på detta problem verkar lätt nog --- bara installera vattenmjukgörare hela landet. Men vattenmjukgörare är inte något universalmedel som vissa företag gör dem till vara. Det finns risker förknippade med den utbredda användningen av vatten mjukgörare.

Ökad Bly i dricksvatten

De flesta människor är medvetna om att en ansamling av bly i kroppen kan få ödesdigra konsekvenser. Vad de inte vet är att avhärdare kan öka mängden bly i dricksvatten. Enligt National Ag säkerhetsdatabas kan avsaknaden av mineraler orsakar korrosion i ledningarna i ditt hem, inklusive bly rör. Eftersom dessa rören korroderar, är de metaller frigörs i vattnet du använder för matlagning och dricksvatten. En rapport som publicerades i "British Medical Journal" noteras att boende i Glasgow med blyledningar och mjukt vatten hade 18 gånger mer bly i blodet än det rekommenderade beloppet.

högt blodtryck

The American Heart Association varnar för att högt blodtryck kan leda till hjärtinfarkt, slaganfall och njurskador. Läkare berätta patienter med högt blodtryck att sänka sina saltintaget , och för vissa kan detta innebära att bli av med avhärdare . En rapport från nutrition specialist Sue Butkus av Washington State University påstår att vattenmjukgörare tillsätt 150 mg natrium till varje två kannor i områden med extremt hårt vatten . Någon som är begränsat till 250 milligram per dag har redan intagit större delen av sitt dagliga intag helt enkelt genom att dricka två kannor vatten . Och de som inte redan har högt blodtryck kan utvecklas villkoret genom intag av all denna extra natrium på en daglig basis .

skördeskador

En artikel av Patricia Aidem i " Los Angeles Daily News " visade långt långtgående skada av avhärdare . Den avhärdat vatten från hem i Santa Clarita , Kalifornien , hade infiltrerat grundvatten källor som används av jordbrukarna 40 miles away . Detta natrium-rika vatten var ovetandes använts på områdena jordgubbar och avokado , lämnar bönderna med massor av skadade grödor . Förlusten av grödor är en rejäl pris att betala för mjukt vatten .

Previous:nothing Next:vad är ljus och mörk anpassning av ögat ?

Relaterade artiklar


 • grundläggande venpunktion information
 • hur man byter en Garmin Forerunner 305 batteri
 • äldreomsorg alternativ i Enfield , Connecticut
 • Vilka är farorna med steamrooms ?
 • nyfödda och beslag
 • hur man kan förebygga hälsorisker gör viktminskning kirurgi
 • Hur man testar möbler för bly färg
 • förflyttning av skelettet
 • hur man ska behandla smärta graviditeten ben
 • positiva effekterna av koffein på kroppen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com