vikten av idrott i högstadiet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-08-26
Ungdomar ansikte enkel tillgång till stillasittande aktiviteter som spelar videospel eller överdriven datoranvändning medan fysisk aktivitet förbises. Middle elever utvecklar sin inställning till fysisk träning eftersom de är i övergången till vuxenlivet. Skolor kan delta i att främja positiv livsstil bland mitt skolelever genom att fysisk träning klasser för att främja social utveckling, minska andelen livshotande sjukdomar, främja livslångt hälsa, förbättra elevernas akademiska förmåga och allmänna välbefinnande och öka den fysiska konditionen som krävs för utvecklingen .

social utveckling

Idrott klasser kan innehålla team sporter och aktiviteter kräver att studenterna ska samarbeta i arbetet för ett gemensamt mål. Grupp verksamhet främjar social bindning mellan ras och ekonomiska hinder för att eleverna fokusera på spelet snarare än att upprätthålla exklusiva klickar, vilket är vanligt i högstadiet. Deltagande i fysisk aktivitet också lär eleverna att få större medvetenhet om sina egna kroppar , och när de åtföljs av hälsa klasser , hjälper utbilda studenter på den fysiska och känslomässiga förändringar upplevt under tonåren .

Minska priser av livshotande sjukdomar

I Michigans Guvernör råd om fysisk kondition, hälso-och idrottsområdet , Dr James M. Pivarnik visar att barn som är överviktiga och lever stillasittande livsstil är mer benägna att utveckla kroniska sjukdomar. Historiskt sett har fysisk aktivitet ordinerats för hantering av kroniska sjukdomar såsom astma , cystisk fibros och diabetes av vårdpersonal , som upplever ett samband mellan motion och bättre hälsa .

Främjar livslång hälsa

I strukturera fysisk träning i elevernas dagliga rutiner , blir utöva nödvändigt i en sund och positiv livsstil . Dr Pivarnik att " vuxna fysisk aktivitet mönster och kondition ofta kan spåras till barndomen . " Detta samband mellan barndomen och vuxenlivet fitness nivåer visar vikten av att uppmuntra eleverna att en aktiv livsstil i ungdomen , inklusive högstadiet , så att de får dessa positiva vanor i vuxen ålder .

Fördelar nå utanför omedelbar fysisk Fitness

Enligt ett uttalande från American Cancer Society , American Diabetes Association och American Heart Association av fysisk hälsa , studenter som engagerar sig i vanliga fysiska förbättringar aktivitet utställning i " studieresultat och kognitiv förmåga " och samtidigt minska riskerna för " tobak , sömnlöshet , depression och ångest . " Början idrott klasser i högstadiet , eller tidigare kan stöd i denna utveckling redan i detta skede av elevernas liv .

Främjande av fysisk lämplighet

Den främsta anledningen idrott viktiga är att det handlar om fysisk kondition . Mellanöstern elever måste ta itu med början av puberteten , som omfattar förändringar i deras kroppar . Motion utvecklar och stärker kroppen , ger eleverna en grund för fysisk tillväxt och utveckling. Genom att förbättra motorik , koordination, uthållighet och smidighet , ger fysisk aktivitet kroppen att hantera de fysiska förändringarna i samband med puberteten på ett enklare sätt .

Previous:nothing Next:risker som är förknippade med avhärdare

Relaterade artiklar


 • Information om hög FSH
 • aktiviteter att göra med Homebound pensionärer
 • hur man kan förebygga en potentiell våldtäkt
 • peduncular fibroid tumör
 • magnesium och kalciumtillskott under graviditeten
 • amning och bockhornsklöver
 • Hur man vet om ett hem byrå inte tar hand om blinda människor
 • fysisk och kognitiv utveckling av småbarnsfostran
 • hur man skall avgöra risker för kroppen genom att ta onaturlig mänskliga tillväxthormoner
 • armbåge skador hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com