Hälsa och fitness program för barn

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-10-24
Barn mer än någonsin behöver utsättas för sunda vanor och god hälsa information . Fetma har blivit en epidemi i vårt land och barn är inte undantagna , många i åldrarna 7 och 11 år gamla anses vara överviktiga. Att få rätt hälsa och fitness rätt programvara för ditt barn kan göra en skillnad i deras liv genom att få igång dem på en livstid av hälsosamma vanor

Typer

Interaktiva programvaror är det bästa sättet att få dina barn motiverade att lära sig om hälsa och kondition. Barn-och ungdomars hälsa expert Dr Russell Viner har skrivit en rad hälso- och fitness program för barn : Vår Family Health och hälsa för barn . Denna programvara har frågesporter och spel som håller barnen intresserade och lärande . Dessa program är bäst lämpade för elementära och mellersta läroplaner skolhälsovård och har omfattande bevakning av hälsofrågor som rör denna åldersgrupp.

Family Health Series

Titlarna som ingår i Dr Viners " Family Health serien är " The Body ", Som handlar om människans anatomi och hur kroppen fungerar . Innehållet uppfyller kraven för det nationella hälso- läroplan för grad 2 till 10 och kan användas i hemmet eller klassrummet . Det finns interaktiva diagram på kroppsliga system som hjärna och muskler och diskussioner om ämnen som " Hur tänker vi ? " och " Hur håller jag andas ? " ingår . Andra serier titlar är " Hälsofrågor ", " bli vuxen " är " emotionella hälsa " och " sjukdomar och skador. "

Hälsa for Kids

" Explore Your Body " av Health for Kids -serien som syftar till att 7-till 10-åringar . Denna programvara är roligt och informativt som en introduktion till den mänskliga kroppen. Barnen kommer att lära sig hur deras kroppsdelar fungerar och hur kroppen underhåller sig själv , det finns också en animerad turné med inblick . Hälsa spel och frågesporter medföljer varje animerade äventyr

NoteNiks . Smart Kids Software

NoteNiks "Sunda matvanor och övning " programvara är för åldrarna 3 till 8 och låter föräldrar och lärare lära unga barn om fördelarna med en sunda levnadsvanor . Den åtta del är lätt att spela interaktiva spel kommer att lära yngre barn att äta mer frukt och grönsaker , håll dig borta från skräpmat och få utanför och aktiva . Denna serie är lärorikt och roligt , med nedladdningsbara aktivitet sidor .

hälsosamt för livet

När unga barn spela pedagogiska spel , lär de sig saker som hur man skiljer friska från onyttig mat , välja hälsosamma snacks och rätt sätt att motion . Genom dessa interaktiva program , kommer barnen lära sig att göra hälsa till en livslång vana att de kan föra vidare till sina egna barn en dag .

Previous:nothing Next:hur man tar hand om omedelbar nyfödda

Relaterade artiklar


 • vad är en grenen cricket?
 • Vilka är fördelarna med palmolja i hår & hud?
 • hur man upptäcker manlig bröstcancer
 • molekylär kloning definition
 • Teens & bröstcancer
 • hur man hittar en styrelse-certifierad allmänna barnläkare
 • normalt blodtryck riktlinjer
 • nyfödda och beslag
 • Tandskydd monteringsanvisning
 • Vilka tecken och symtom på ett diskbråck lumbal skiva ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com