effekterna av härdad olja

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-10-22
Hydrering är en process som använder väte för att omvandla vegetabiliska oljor och animaliska i halvflytande eller fasta fetter . Den halvfasta fetter kallas delvis härdade oljor , medan fasta fetter kallas transfett . Margarin och smör-substitut beslutsfattare lägga till både delvis härdade och härdade oljor i sina produkter för att skapa bulk . Det kan också förlänga hållbarheten hos andra typer av livsmedel . Visst, det är en billig biprodukt för livsmedelstillverkare , men det kan orsaka hälsoproblem för dig .

Högt kolesterol

Mayo Clinic har intagit en hård linje hållning mot transfetter som finns i delvis härdade oljor . Enligt Mayo Clinic hemsida , transfetter ha en roll som omkastning trick med din kolesterol nummer . Det minskar din goda kolesterolet och höjer det dåliga . Även onda kolesterolet får inte orsaka ett stort hälsoproblem i många år , när den gör det kan göra plack byggs upp i artärerna , som kan orsaka en stroke eller högt blodtryck .

Heart Disease

Hjärtsjukdomar kan orsakas av högt kolesterol . Och transfett kan göra ditt kolesterol hög , så du har en dominoeffekt med transfetter . Eftersom det gör ditt kolesterolvärde går upp , blir du i riskzonen för kärlkramp , oregelbunden hjärtrytm och till och med kranskärlssjukdom . American Heart Association föreslår att du minskar din dagliga intaget av transfett till 1 procent av ditt dagliga kaloriintag .

försvagning av hjärnans Building Blocks

Enligt Franklin Institute webbplats , transfettsyror mat du äter, gillar pommes frites och chips , kan sapping styrkan från hjärnan . I själva verket säger de att transfettsyror avbryta kommunikationsflödet mellan nervceller i hjärnan , som så småningom kan leda till att hjärnceller att urarta och bromsa din mental prestationsförmåga . Det är bara ytterligare ett skäl att följa trans fettintaget riktlinjer som fastställts av American Heart Association .

Previous:nothing Next:hur man rengör patientens rum

Relaterade artiklar


 • hur man gör hostmedicin med vitlök
 • hur man rengör väl vattensystem
 • hur spärren på ditt barn för amning med stora bröst
 • Medicare Part C vs Medicare Tillägg
 • hur man desinficera insidan av skor
 • öra veck & hjärtsjukdom
 • bakterier som finns i badrum
 • tecken och symtom på peritoneal tuberkulos
 • vad som orsakar brunt vax på en regelbunden basis?
 • vad är steg 1 puberteten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com