hur man börja gå för ditt liv

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-04-24
Medan många människor lever ett liv av goda kost-och motionsvanor, om du är som mig, det var inte förrän jag haft problem med hälsan i mitt 50-talet som jag bestämde mig för att börja för att få bättre kondition och äta bättre, av nödvändighet. Varför? Jag ville inte gå in på det långa godnatt långsamt funktionshinder, kropp del av kroppsdel, bara för att jag var för lat för att göra några grundläggande förändringar i livsföringen. Läs hur jag har börjat ändra min hälsa utsikterna genom att gå i min dagliga rutin så att du kan bli motiverad att göra detsamma.

Du behöver :
En allvarlig attitydförändring , att inte fortsätta på som du har i flera år , försumma din hälsa
. .
En önskan att inte glida in i ohälsa i medelåldern , så att du kan njuta av din senare år genom att starta en enkel promenad regim som grund för din framtida hälsa förbättringar.
.
Vara frisk nog att börja en vandrande regim , helst för att nå ditt första mål att gå minst tre gånger per dag , 5 dagar i veckan , inom 3 månader till 6 månader.
.


1.
Du behöver en viss inställning för att komma igång gå och få andra förmåner från att få motion-som viktminskning, mer energi, skarpare tänkande, och mindre av en aptit. Du kommer att ha ont i benen och /eller fötter de första veckorna du gör en särskild insats för att gå två eller tre gånger om dagen. Hela din kropp kommer att ske genom din vandring, så du måste ställa in din kropp och märker några förändringar i energi, toalettbesök, svettningar, ömhet, vad du äter, hur du sover. Alla dessa saker kan förändras när du införa dagliga promenader i din rutin.
2
Bedöm din nuvarande hälsostatus. Jag fick diagnosen typ II-diabetes, högt blodtryck, högt kolesterol, fetma och kroniska nervrelaterad foten smärtar, innan jag var motiverad att börja min promenader regim. Det enda problem av kronisk mul smärta borde ha räknat ut mig från alla fortsatta vandring regim, men lyckligtvis för mig på ett sätt, var den enda gången mina fötter gjorde inte ont, när jag gick. Den avskräckande effekten för mig att ta upp gå på regelbunden basis var att mina fötter ont värre efter att jag slutat gå, mer än när om jag inte hade gått alls.

Titta på din hälsa och frågor , så kolla med din läkare om det är OK att gå på en regelbunden basis. . Om du får alla klara , börjar sakta
3
Get Your Walking redskap för : Ett enkelt gå sanning existerar , " Du behöver bra skor om du tänker gå till utöva på regelbunden basis . " Bra promenadskor behöver inte vara dyrt promenadskor . Nike , Rebok och andra företag att göra ett brett sortiment av skor för promenader , löpning och dagligt slitage som är bra för promenader motion . De typiska tränaren eller löpskor stil är det enklaste insatsen för att hitta en bra sko för dig . Jag började gå i min dag -till-dag Rebok svart sko jag bär på kontoret .

Comfort är den enda funktionen måste du vara orolig när du köper din promenadskor , eller använda ett befintligt par skor . Om du kan gå 1,5 miles på ett par skor och inte ha fötterna plågat med smärta efteråt , så har du en sko som kommer att göra jobbet .
4 .
Don't Do Too Much Too Soon : Det enklaste sättet för dig att börja en promenad regim och ge upp det kort där efter , är att försöka gå alltför långt och för fort när du börjar . Jag upptäckte att blocket där mitt kontor var beläget var 1 /2 mil hela vägen runt . Det började i uppförsbacke för 1 /4 , då en stor ner backen för 1 /4 , därefter de två sista avsnitten var platt , och jag var tvungen att klättra upp 40 meter för att komma till mitt kontor i början av backen . Detta var ungefär så perfekt som man kan komma. Även att bara promenera i normal takt , det tog mig 15-20 minuter att segla blocket .

Så där har du det . Gå nu ut och komma igång på något sätt du kan. Bara pressa gångtid i din dag på något sätt kommer fördelarna vara en självklarhet . Lycka till .

jag ändrat min arbetsdag att inkludera en morgon paus på 20 min, en middag lunch rast på 20 minuter , en eftermiddag paus i 20 minuter . Du kanske inte har möjlighet att få din arbetsdag organiserade så att , men det kan ge dig en idé om hur man startar . Efter 2 månader av promenader som enda övning jag gjorde , och samtidigt hålla en konservativ lowcarb diet , förlorade jag mellan 30 och 40 pounds . Att vara 280 när jag började , jag hade en massa pounds att förlora .

tips och varningar


 • Tvinga dig själv att lägga gå till din dagliga rutin kan det vara svårstartad , men när du går på regelbunden basis kommer du att märka grannskapet mycket mer när man går .


 • Previous:nothing Next:hur man använder kontakter

  Relaterade artiklar


 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
 • östrogenets roll i myom
 • hur man tar hand om ett barn med många allergier
 • hur man väljer äldre övningar
 • hur man börja gå för ditt liv
 • hur man använder kontakter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com