hur man väljer äldre övningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-04-22
Äldre övningar är en stor fördel för dem att gå upp i år och bidrar till att skapa en bättre livskvalitet . Förlora rörlighet kan göra en person tappar intresset för att göra någonting alls . När detta händer depression kan sätta i och livet blir meningslöst . Ingen vill att detta skall hända dem själva eller en nära anhörig
1 .
Gör äldre övningar prioriteras eller sannolikt kommer det inte att hända . De flesta saker vi gör på daglig basis har vi gjort en prioritering . Inse att motion måste vara konsekvent och är en livsstil förändras. Det är inte något man gör för en liten stund och sluta.

Därför bör den träning du väljer vara något du gillar. Om du gillar det du kommer att göra det och göra det oftare. Om du väljer för någon annan, som en äldre förälder, göra en lista med alternativ och fråga dem vad de ska försöka.
2.
Skaffa en fysisk att bestämma vilken verksamhet är säkra och ger dig mest nytta. Fråga läkare om begränsningar och vad de rekommenderar. Var beredd med en lista med alternativ, så du kan få feedback. Du kan känna redo, men läkaren kan inte säga än.

Tänk bekvämlighet när du schemalägger äldre övningar. Om det är mer praktiskt kommer du att vara mer benägna att få det gjort. Till exempel, låt inte din träning beror på bra väder. Det är bäst att ha möjlighet att träna hemma eller inomhus som en backup plan.
3.
Förstå att det du väger gör skillnad i den typ av äldre övningar du gör. Om du är underviktig då du vill göra övning som sätter på vikt, såsom styrketräning. Om du är överviktig då du vill fokusera på viktminskning övningar samt förändringar i kost och ner på kalorierna .

Några av de bästa övningarna för de äldre sträcker att hålla lederna flexibla istället för stel . Dessutom gör styrka och balans övningar för att hålla musklerna starka , vilket bidrar till att förhindra fall . Slutligen arbete hjärtat och lungorna för uthållighet.
4 .
Om du tar medicin bestämma hur det påverkar dina förmågor . Tid det så att din medicin inte kommer att vara en faktor . Detta gör att du kommer att vara på den säkra sidan och dra störst nytta av motion . Med tiden är det möjligt att du inte behöver medicin längre . men rådfråga läkare innan du gör detta beslut


Previous:nothing Next:hur man tar hand om ett barn med många allergier

Relaterade artiklar


 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
 • hur man tar hand om ett barn med många allergier
 • hur man väljer äldre övningar
 • östrogenets roll i myom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com