progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-20
Cystor på äggstockarna , ett vanligt problem bland många kvinnor , kan behandlas genom korrekt användning av progesteron grädde. Många är bekanta med Dr Lees forskning som populariserade användningen av progesteron kräm för behandling av denna sjukdom

Definition

Progesteron är ett hormon som produceras naturligt i kroppen vid menstruation och graviditet . I form av en creme , kan den användas för att behandla en rad olika feminina problem , inklusive cystor på äggstockarna, bröstcancer , PMS och symptom på klimakteriet .

Forms

progesteron är tillgänglig både över disk och i receptbelagda form . Trots att över disk versionen kan köpas utan en läkare besök , är receptet bildar ofta mer kostnadseffektiva.

Var ansöker

Krämen kan tillämpas på någon del av kroppen som har gott om blodflödet , inklusive handflator , fotsulor , bröst , mage och lår . Det absorberas i fettceller och överförs därefter till blodomloppet .

När ska du använda

Fyrtio milligram för Krämen bör appliceras med början den dag sex av en kvinnas cykel , med dag ett är den första dagen i hennes period . Det bör användas förrän dag 20 , och behandlingen skall sluta förrän dag sex av hennes nästa period . Detta torde fortsätta under flera månader .

Rådgör med din läkare

Som alltid är det viktigt att rådgöra med din läkare innan du påbörjar någon form av behandling, inklusive progesteron grädde.

Previous:nothing Next:östrogenets roll i myom

Relaterade artiklar


 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
 • östrogenets roll i myom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com