Växter & naturliga kosttillskott för klimakteriet symtom

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-23
Klimakteriet är upphörande av menstruation. Denna process kan ta flera år och omfattar oregelbundna perioder som så småningom upphöra och fysiska och psykiska symptom. Flera naturliga behandlingar kan stöd i denna övergång

Fördelaktigt Foods

En nedgång i östrogenproduktion är ansvarig för otaliga förändringar en kvinna. erfarenheter under denna tid. Soja och linfrön kan positivt påverka hormonella aktiviteten och kan komma att minska symtomen. Kände författaren DrAndrew Weil rekommenderar att äta vanlig mat är att föredra framför komplettering. Hela soja livsmedel som tofu, tempeh, sojamjölk och nötter soja är att föredra framför bearbetas soja används ofta i kött substitut. Använd 1-2 matskedar marken linfrön dagligen.

Naturliga kosttillskott

Vissa naturliga kosttillskott kan hjälpa till att lindra symptom på klimakteriet. De inkluderar silverax, salvia, dong quai, rödklöver, asiatiska ginseng och kudzu, nattljusolja, svarta vinbär olja, vitamin E och B-vitaminer. Blach Cohosh har varit den mest studerade av dessa örter.

Försiktighetsåtgärder

något tillägg som verkar på hormonella processer bör användas med försiktighet. Om du har ett hormonberoende cancer eller har en familjehistoria av dessa cancerformer, kan vissa av dessa behandlingar inte är lämpliga för dig.

Arbeta med en professionell

Arbeta med hälso-och sjukvårdspersonal med erfarenhet av naturmedicin är det bästa sättet att utforma ett effektivt komplement regim, hon kan även erbjuda vägledning om att finna högkvalitativa kosttillskott och doseringar

komplement naturliga behandlingar

Komplettera naturliga behandlingar med en hälsosam livsstil. . Ät livsmedel rika på kalcium och vitamin D för att stödja benhälsa. Parera klimakteriebesvär viktökning med en fettsnål kost rik på hela, obearbetade livsmedel och regelbunden motion.

Previous:nothing Next:hur man mäter för foten vilar på en rullstol

Relaterade artiklar


 • Vilka är fördelarna med väl vatten?
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • hur man mäter för foten vilar på en rullstol
 • ekonomisk hjälp för tidigt födda barn
 • Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?
 • hur man börja gå för ditt liv
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • kan du ge bebisar jordnötssmör ?
 • hypertoni och genetiska sjukdomar
 • Skillnaden mellan östrogen och progesteron
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com