ekonomisk hjälp för tidigt födda barn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-05-10
Att hitta ekonomisk hjälp för tidigt födda barn kan vara svårt . Lyckligtvis finns det offentliga och privata resurser som kan hjälpa dig täcker de kostnader du kan ådra hand om ditt tidigt födda barn . Du kan också tala med många olika typer av hälso-och sjukvårdspersonal som är specialiserade på att hjälpa människor fastställa den bästa ekonomiska stödet bana för tidigt födda barn vård

Personliga sjukförsäkring

starta en sökning efter finansiellt stöd för ditt tidigt födda barn med din personliga sjukförsäkring. Det kan redan täcker de flesta , om inte alla kostnader i samband med utlämningen, om du är gravid. Sjukförsäkring är ofta överföras till försäkringstagaren barn . Detta kan kräva att betala en högre premie , men kan täcka alla kostnader i samband med att sköta ett för tidigt fött barn . Kontakta din sjukförsäkring och fråga om sin politik för prenatal tjänster och täckning för tidigt födda barn.

Informera ditt sjukhus

Låt ditt sjukhus eller vårdgivare veta i förväg om du väntar att leverera en tidigt födda barn och tror att du behöver ekonomisk hjälp , särskilt om du inte har personlig sjukförsäkring. Det kan finnas program som de kan ansluta dig med innan ditt barns vistelse i neonatal intensivvårdsavdelning . Att vara proaktiv också ger dig fördelen av tid om det finns tidsgränser eller slutdatum för ett sådant program för ekonomiskt stöd .

finansiellt stöd Samordning

Kontakta socialt arbete , ärendehantering eller ekonomiskt stöd stadsbyggnadschef för sjukhuset . Dessa vårdpersonal är utbildade för att hjälpa dig att hitta det bästa sättet att betala för ditt tidigt födda barn vård . Detta kommer att innebära att hjälpa dig komma med en plan för att betala för din tidigt födda barn vård på egen hand eller genom en kombination av sjukhus , privata och statliga stöd . Om allt annat misslyckas , kan de hjälpa dig att hitta en anläggning som du kommer att ha råd .

regeringen och ideella stöd

Förutsatt din hushållsinkomst är inom statliga parametrar , kan du kanske få offentligt stöd till För tidigt födda barns vård . Fråga om Medicaid om du bor i USA . Leta efter andra billiga försäkringar alternativ i U. S. som kan täcka tidigt födda barn på InsureKidsNow , gov .

Offentliga sjukhus erbjuder vård till för tidigt födda barn vars föräldrar inte har råd att betala i förskott . Du kanske inte behöver betala något om din hushållsinkomst är tillräckligt låg. Ideella vårdinrättningar såsom barns hälsa och kliniker familj ger liknande låga vård för tidigt födda barn. Socialt arbete , ärendehantering och planerare stöd från dessa institutioner kan hjälpa dig avgöra alla kostnader .

Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna till ett anbud mjälte?

Relaterade artiklar


 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • Skillnaden mellan östrogen och progesteron
 • Barnmorska förfaranden
 • hur man börja gå för ditt liv
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • användning av en livmoder dilator
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • östrogenets roll i myom
 • ökning av östrogenproduktionen
 • hur man använder kontakter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com