hur man använder en potta personsökare att stoppa sängvätning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-29
Denna artikel är för dig om du behöver lära dig att använda en potta personsökare att stoppa sängvätning
1
. Om du har ett barn som kontinuerligt har olyckor kan en potta personsökare vara svaret du söker . Det finns många olika läkemedel , behandlingar och dieter som alla hävdar att sluta sängvätning , men för många som tycks vara för extrem eller osäkra . En potta personsökare är ett bra alternativ till dessa andra alternativ och du ska använda den och få slut på sängvätning med framgång om du bara dessa få steg .
2 .
Innan användning av en potta personsökare med ditt barn , måste du prata med dem om vad det är och vad det kommer att göra för att hjälpa dem sluta sängvätning . Många barn , särskilt de yngre , kommer att vara nervös om att sova med ett larm , speciellt en som är fästa vid sina underkläder . Förklara för dem vad det kommer att göra-exempelvis larm som ljuder när det är fuktigt upptäcks-och hur de bör inte känner dig rädd eller nervös när det går bort . Detta är mycket viktigt , eftersom barnet ska känna positiv och orädd om användningen av en potta personsökare att stoppa deras sängvätning .
3 .
Nästa steg är att köpa på pottan personsökare ! Det finns många webbplatser som erbjuder det , och i vissa fall kan du köpa det via ditt barns läkare . Dock är det enklaste sättet att besöka stoppa sängvätning webbplats pottypager. com . Här kan du läsa vittnesmål av människor som har använt denna produkt för att framgångsrikt stoppa sina barn från sängvätning . Om ditt barn är skeptisk eller osäker på användning av ett larmsystem som denna, kan det vara fördelaktigt för dem att läsa dessa berättelser med dig , så håll detta i åtanke .
4 .
Steg fyra är kanske den viktigaste steget när du använder en potta personsökare för att hjälpa ditt barn stoppa sängvätning . Detta steg handlar om stöd och uppmuntran-sängvätning kan ofta vara pinsamt och frustrerande för ditt barn , dig och resten av familjen . Så, bara påminn dig själv ofta att pottan personsökare systemet inte trolla kommer att sluta allt över en natt-det kommer ta några veckor , kanske månader . Kom också ihåg att återfall inträffar , så om ditt barn har gått ett par nätter med ingen slump , och sedan har ett oväntat , oroa dig inte ! Bara att fortsätta att uppmuntra dem och permanent framgång kommer snart .

tips och varningar


 • Om framgång kommer för långsamt för dig , en bra idé för att hjälpa ditt barn är att begränsa vätskeintag innan sängen-prova att hjälpa dem undvika överflödig vätska under de senaste tre till fyra timmar före sänggåendet.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stoppa blöta sängen den praktiska vägen

  Relaterade artiklar


 • medicinska användningsområden för Adolfs kött MÖRNINGSMEDEL
 • kan du ge bebisar jordnötssmör ?
 • Definitionen av fysisk misshandel av äldre
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • hur man börja gå för ditt liv
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • hur man använder en potta personsökare att stoppa sängvätning
 • graviditet proteinrik kost menyn
 • hur man kan stoppa blöta sängen den praktiska vägen
 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com