badrum säkerhetsanordningar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-10
Enligt American Academy of ortopediska kirurger , 30 procent av personer 65 år och äldre kommer att falla varje år , och de flesta av dem faller kommer att ske hemma . Badrum säkerhetsanordningar kan tillåta en person att upprätthålla oberoende och bidra till att förebygga fall . Typer av enheter badrum Säkerheten Handräcke , duschstol , överföring bänk -, toalett- stocken och nattlampa .

Handräcke och badkar Rails

Ta Bars används i olika delar av badrummet , till exempel genom toaletten , dusch och badkar . Eftersom vissa badrum är för små för en person att manövrera ett hjälpmedel som en rullator , kan du ansöka Handräcke på strategiska platser längs hans badrum vägg för att ge stabilitet när han rör sig utan hans hjälpmedel . Du kan ansöka Handräcke tillfälligt med sugkoppar eller permanent med skruv och plugg . Dessa barer kan installeras vertikalt , diagonalt eller horisontellt beroende på vad du föredrar eller behöver . Ett badkar tåg är installerad på badkaret väggen . Du kan greppa den här enheten för att hjälpa komma in och ur badkaret .

Duschstol och överföringar Bänk

En duschstol är en plats som hålls upp av fyra ben som passar inne i duschen eller badkaret . Denna stol finns med olika alternativ som en stolsrygg , armstöd eller en vadderad sits . En överlåtelse bänk är en duschstol som en längre säte . Två till fyra ben passar i badkar eller dusch och två till fyra ben vilar utanför badkaret eller duschen . En person sitter på den del utanför badet , lyfter fötterna i badkaret och scoots över tills hon sitter på bänken del som hänger över badkaret .

Toalett Riser

Den här enheten är tillgänglig som en upphöjd toalettsits eller en toalett ram och det passar över toaletten för att höja toaletten höjd , vilket kan öka komforten och säkerheten . En upphöjd toalettsits är en formgjuten plast bit som passar precis innanför kanten av toalettstolen . En toalett ram stöds av fyra ben och den är placerad över toalettstolen . Några toalett stockar komma med handtag.

Night Light

American Academy of ortopediska kirurger rekommenderar att placera en nattlampa i badrummet för att förhindra fall . Night Lights finns i en mängd utföranden för att passa alla inredningar och i olika nivåer av intensitet .

Previous:nothing Next:hur man odlar örter för en förångare

Relaterade artiklar


 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • riskerna med Mirena spole
 • tecken och symtom på en UVI på barn
 • hur man kan jämföra bentätheten
 • hur man håller lättja ut av ditt liv
 • information om människokroppen tillväxt
 • hur man kan jämföra kostnader för medicinska behandlingar
 • fertilitet blandning framgångshistorier
 • effekter av dataspel för barn
 • hur man kan anpassa en medial lossnings knä ortos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com