ekonomisk hjälp för tidigt födda barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-21
Prematur födsel förekommer hos upp till 10 procent av alla amerikanska graviditeter, enligt Medline Plus. En baby anses för tidigt när de föds före 37: e graviditetsveckan. Dessa barn möter många kamper eftersom deras organ inte är fullt utvecklade. Preemies får spendera veckor och även månader i intensivvård. Kostnaden för denna vård kan innebära påfrestningar på familjer som redan inför känslomässig stress. Lyckligtvis finns det organisationer som fokuserar på att ge ekonomiskt stöd till dessa familjer.

Ronald McDonald Hus Charity

Ronald McDonald Hus Charity erbjuder en rad tjänster för familjer på tidigt födda barn. Ofta lever familjer inte nära ett sjukhus som specialiserat sig på vård av för tidigt födda barn, och kostnaderna för mat och logi kan vara överväldigande. Ronald McDonald Hus ger ingen kostnad mat och logi för föräldrar medan barnet vistas på sjukhuset.

Denna organisation ger också gratis rådgivare till familjer som kämpar med utmaningen att ta hand om ett för tidigt fött barn . Ekonomiskt stöd finns också tillgängligt.

March of Dimes

March of Dimes är en organisation som erbjuder ekonomisk hjälp till familjer med ett för tidigt fött barn och barn som föds med fosterskador . Denna finansiering är tillgänglig genom privata monetära donationer , gåvor fordons-och elektronikindustrin donationer . Kontakta din lokala March of Dimes kapitel för fonder i ditt område .

varma hjärtan

varma hjärtan är en ideell organisation som fokuserar på att hjälpa familjer tidigt födda barn. Efter att ha upptäckt att utbudet av kläder , bilbarnstolar och filtar för preemies , bildade grundaren en ideell för att ge dem . Familjer donera dessa poster ska ges till familjer för tidigt födda barn i ekonomiskt behov .

Privat finansiering

Sjukhus får generösa bidrag från privata bidragsgivare för att hjälpa familjer preemies . Kontakta ditt barns sjukhus för att kolla tillgängligheten och dina kvalifikationer för dessa program. Dessutom kan sjukhus har en glidande skala eller till nedsatt avgift för familjer som inte har försäkring eller som " underinsured " ( vilket betyder att de har överskridit sina nuvarande gränser försäkring ) .

Previous:nothing Next:vad är en normalt blodtryck för en kvinna ?

Relaterade artiklar


 • hur man kan anpassa en medial lossnings knä ortos
 • hur man kan bli av tånagelsvamp av skor
 • återhämtningstiden från en c - sektion
 • hur man kan jämföra bentätheten
 • hur man tar hand om en mamma med minnesproblem
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • innehållsämnen i Vicks vaporub
 • örter för premenopause
 • effekter av dataspel för barn
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com