hur att kyla en kudde och slåss nattliga svettningar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-14
Klockan är tre på morgonen och du känner dig en natt svett kommer på . Det första du gör är att kasta bort pärmarna då du sträcker dig efter din perfekt kyld kudde av skattelättnaden. Inom några minuter din bekväma och mysiga igen under täcket . Under tiden som du sover , en annan kudde frossa till perfektion .

låter som science fiction ? Nej , det är bara ett sätt några av oss kvinnor får genom våra varma nattetid blinkar .

Vill du veta hur du kan få en kyld kudde ? . Läs På

Du behöver :
två kuddar .
varmvattenflaska .
tom plastflaska .


1 .
Hemligheten är att ha mer än en kudde . Som din en kudde värmer upp från din kroppsvärme du byta ut den för en cool en som gör sova drägligare . Jag brukar ha två , men har haft så många som fem . Medan ditt sovande på en ( och värma upp ) de andra sval på olika sätt , några naturliga del orsakade av människan. Låt oss börja med det naturliga .
2 .
Naturkyla effekter kan uppnås genom ett antal metoder och oftast fungerar bättre på vintern . Först är den allmänna temperaturen i sovrummet . På vintern vissa rum är i allmänhet på den kalla sidan så att alla kudde inställningen bredvid sängen nära golvet kommer verkade fint kylda när bytte för den du har använt .
Om du inte har ett huvud ombord på naturlig svalka av väggarna gör stora kylrummen. Allt du behöver göra är att hålla en kudde tryckt mot väggen hela tiden och det bästa är att byta ut är enkelt. Du har knappt röra sig.
Om det är sommar och du har luftkonditionering hålla din kudde (s ) nära golvet där temperaturen kommer att vara svalare . Om du håller din termostat inställd hög då du kanske måste komplettera med artificiell kylning enheter .
3 .
Om din tur (eller inte) att ha varma rum och väggar i vinter eller det är sommar och ditt utan luftkonditionering sedan konstgjord kyla praxis måste genomföras.
Det enklaste och bästa sättet är att hämta den gamla varmvattenflaska ut ur badrummet och fyll den med den kallaste vatten du kan . Placera den mellan två kuddar bredvid din säng . Genom att göra detta kommer du att ha två kuddar kylning på en gång och även isolerande vattenflaskan så att den förblir kallare längre . Detta är bra även när det bara är varmt ute och du vill hålla svalt när du sover . Om du inte har en gammaldags vattenflaska använda någon plast pop eller vattenflaska med ett tättslutande lock.
Under dagtid hålla flaskan i kylen för att ladda det är chill .
jag inte rekommendera frysen eller kylklampar som frysta flaskor /förpackningar kommer att ligga alltför kondens när upptining och få dig kudde blöt .
4 .
Så nu har du några idéer om kylning kuddar . När du har provat en kyld kudde du vill ha mer och mer . Snart kommer du undra hur du någonsin legat med bara en.


Previous:nothing Next:hur man: vårdgivare behöver hjälp för

Relaterade artiklar


 • hur många gram ska min nyfödda äta ?
 • strivectin hals grädde ingredienser
 • om Tiger balsam aktuella salva
 • hur man använder kontakter
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • hur att läka mjälten
 • örter för premenopause
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • hur man desinficera spik Clippers
 • hur att kyla en kudde och slåss nattliga svettningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com