hur man använder äppelcidervinäger för att bota en svampinfektion

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-15
Äppelcidervinäger är känd för sina många användningsområden-från städning till matlagning till att bota sjukdomar. Ett av dessa hälsotillstånd äppelcidervinäger är så bra på att bota en svampinfektion . Alla som någon gång upplevt en vet precis hur frustrerande och irriterande det kan vara , och det är pinsamt att besöka läkare för detta problem . Äppelcidervinäger kan bota din svampinfektion om du vet hur man använder det
1 .
Använd Äppelcidervinäger muntligt. Lägg 2-3 msk äppelcidervinäger till 8 dl vatten och drick det . Det är svårt att komma förbi den bittra smak för vissa individer , så många håller sina näsor att hindra sig från att smaka . Genom att ta äppelcidervinäger muntligen , kan du döda av dåliga bakterier i din kropp som kan orsaka svampinfektion . Den vanligaste typen av bakterier svampinfektion är Candida , och genom att minska mängden Candida som är inuti kroppen, kan du hjälpa bota svampinfektion internt .

Det finns även äppelcidervinäger tabletter som du kanske vill överväga om du har svårt att ta ättika i flytande form. Lägg inte till socker i vätskan för att göra det mer tilltalande . Socker bränslen jäst som candida och kan hamna gör att infektionen ännu värre än den redan är .
2 .
Använd en Äppelcidervinäger Douche . Genom douching med äppelcidervinäger , kan du minska mängden Candida bakterier som finns i slidan . Lägg bara till 3 matskedar äppelcidervinäger till 2 kannor med varmt vatten och använd dusch som en skölj. Detta kan göras två gånger per dag-på morgonen och på kvällen-och bör fortsätta tills klåda , flytningar och andra symtom försvinner . Ättika ska inte finnas några starkare än detta förhållande , eftersom det kan orsaka brännande också.
3 .
Använd den med ansvar för yttre symtom . Lägg 1-2 koppar äppelcidervinäger till ett varmt bad och dra i minst tio till femton minuter . Detta kommer att bidra med externa symtom på en svampinfektion , som sveda och klåda . Detta kan göras en eller två gånger om dagen , beroende på graden av symptom och om du behöver hjälp .

Äppelcidervinäger kan kombineras med andra naturliga metoder för att bota svampinfektion snabbare . Rå vitlök , ätit i kombination med vinäger , är en bra metod för att minska mängden Candida internt . Äta yoghurt med levande acidophilus är också ett bra sätt att hjälpa ättika bli av med infektionen . En mycket liten mängd ( en nypa ) av cayennepeppar kan läggas till äppelcidervinäger douche att hjälpa till att läka vaginala symtom på en svampinfektion . En mycket liten mängd som detta bör inte orsaka sveda, men som inte tillför mer än en nypa .

Genom att använda äppelcidervinäger i alla tre metoderna kan du bota enkelt din svampinfektion naturligt och bli av med irriterande symtom som åtföljer den .


Previous:nothing Next:hur man förebygger graviditetsillamående

Relaterade artiklar


 • hur man åldras framgångsrikt
 • badrum säkerhetsanordningar
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • mjälte infektioner
 • progesteron kräm för behandling av cystor på äggstockarna
 • embryo hjärtslag ränta myter
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • livmoderhalscancer twinges och tecken på tidig graviditet
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • hur man kan jämföra kostnader för medicinska behandlingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com