hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-18
Vitamin C infusioner erbjuda stor nytta för många patienter , men det används främst för cancerpatienter. C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin , så någon del av infusionen att patienten inte behöver normalt kommer att rensas från kroppen . Vissa människor väljer att ha vitamin C infusioner , eftersom de och deras läkare känner att de behöver mer C-vitamin än kan absorberas oralt eller med intramuskulär injektion. Många hälso försäkringsbolag, kommer dock inte att täcka kostnaderna för vitaminer . Därför , att få ett försäkringsbolag att betala för vitamin C infusioner kan vara en svår process .

Du behöver:
Pencil
. Penna.
Pad.
Mappen.
All skriftlig information.

Hur får man ett försäkringsbolag att betala för C-vitamin Infusions


1 .
Kontakta företagets sjukförsäkring. En kundtjänst telefonnummer brukar anges på baksidan av försäkringen kortet . Även om det är sällsynt , kommer vissa försäkringsbolag täcka vitamin C infusioner , om du bara ber dem att göra det . Om ditt försäkringsbolag inte täcker vitamin C infusioner , be om postadress att skicka ett överklagande.
2 .
Skaffa en skrivelse av den medicinskt nödvändigt från din läkare. Det här brevet ska skrivas till försäkringsbolaget och bör klart ange varför du behöver C-vitamin infusioner och varför ingen annan behandling är lämplig för ditt tillstånd . Din läkare bör innehålla en lista över andra behandlingar som har provat att ha varit framgångsrika.
3 .
Mail skrivelsen är medicinskt nödvändig till ditt försäkringsbolag med leveransbekräftelse . Kontakta försäkringsbolaget två arbetsdagar efter att försändelsen mottogs av bolaget , och be att företaget betalar för vitamin C infusioner . Begär att ett godkännande eller avslag beslut skickas till dig .
4 .
dröjsmål besvara all korrespondens som initierats av ditt försäkringsbolag. Överklagande alla avslag omedelbart . Många försäkringsbolag kommer inte att täcka nödvändiga behandlingen eftersom den genomsnittliga personen växlar försäkringsbolag vartannat år , och de vill låta detta medicinsk fråga bli ett annat försäkringsbolag problem. Tilltalande alla avslag och reagera snabbt visar försäkringsbolag som du troligen inte kommer att ge upp .


Previous:nothing Next:tio tecken på att du får i ett våldsamt förhållande

Relaterade artiklar


 • hur man använder kontakter
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • embryo hjärtslag ränta myter
 • varför sväller mina fötter när jag är på min tid?
 • hur att kyla en kudde och slåss nattliga svettningar
 • kan du ge bebisar jordnötssmör ?
 • hur man behandlar en förkylning under graviditeten
 • varför är svullnad runt ett sår bra ?
 • familjeplanering kliniker i White Marsh
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com