hur man ska leva till 100 år gamla

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-13
Information om hur du kan leva till 100 år gamla . Följ dessa hälsa och livsstil tips och njuta av en lycklig och frisk lång livslängd
1 .
Motion och följa en hälsosam diet . Det finns ingen väg runt det , om du vill öka din livslängd måste du äta hälsosamt och motionera . Många hävdar uppsåt att köra på ett löpband är den sanna ungdomens källa . Gör det bästa du kan varje dag för att få lite ljus cardio. Dessutom kan smyga i dina grönsaker varje nu inte ont och kommer få dig att fungera på en optimal hälsa nivå. Ingen har sagt att du måste gå överbord och bli ett träningspass fanatiker heller, men en rask promenad varje gång ett tag efter middagen kommer att lägga till din hälsa och öka din livslängd.
2.
Välj en hobby. Hitta ett hantverk eller något som du helt gillar att göra utanför jobbet och din dagliga livsstil rutin. Experter säger att du kan lägga till upp till två hela år till ditt liv genom att delta i en hobby. Inleda en verksamhet som du älskar är bra för din mentala hälsa och hjälper dig att framgångsrikt leva till 100 år gamla. Behöver hjälp med att hitta en hobby som intresserar dig? Följ med på en lokal community center och registrera dig för konst och hantverk klasser. Efter att ha provat dussintals aktiviteter och klasser hittar du hobby som är precis rätt för dig.
3.
Greppa tandtråd. Läkare är alla överens om att regelbunden användning av tandtråd kan lägga år till ditt liv hjälpa dig att nå ditt mål att leva till 100. Tandtråd tar bort skadliga bakterier som kan samlas mellan tänderna orsakar en rad hälsoproblem. Ta din tandtråd och du kan lägga upp till 6,4 år till ditt liv. Tandtråd kan också bidra till att minska risken för hjärtsjukdomar och stroke. Behöver du fler skäl till varför du bör använda tandtråd?
4.
Ta en årlig semester. (Eller hur ofta du har råd). Regelbundna semesterfirare tenderar att ha lägre stress och bättre hälsa. Visste du att ta en vanlig semester kan lägga upp till 2 år till ditt liv? Avkoppling är nyckeln till långt liv eftersom det sänker risken för hjärt-kärlsjukdomar och andra sjukdomar som rakar år från dig. Ta gott om semester och leva till 100.
5.
Sov i och har gott om sex. Att sova i (få minst åtta timmars sömn per natt eller mer) kan lägga till två hela år till ditt liv. Om du har sex efter kan du lägga på ytterligare 3-5 år. Samlag kan hjälpa dig att leva till 100 genom att lindra stress och utlöser produktion av hormoner som oxytocin och endorfiner. Människor som har levt till 100 år eller äldre aldrig snåla på viktiga cell-reparation sömn. Mejsla ut tid i ditt liv för att säker sex och få en full natts sömn varje natt.


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga Tinea cruris ( Jock Itch )

Relaterade artiklar


 • om Tiger balsam aktuella salva
 • hur man börja gå för ditt liv
 • information om människokroppen tillväxt
 • verktyg för de i rullstol
 • familjeplanering kliniker i White Marsh
 • musik och hjärnans utveckling hos små barn
 • hur man åldras framgångsrikt
 • effekter av dataspel för barn
 • biverkningar av östriol
 • mjälte och skuldra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com