hur man undervisar barn om muskelsystemet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-24
Muskelsystemet är ansvarig för kroppens rörelse . Den består av 206 ben tillsammans med leder, ligament och brosk . De muskler främja rörligheten i kroppen och dess olika funktioner för att arbeta och uppträda. Undervisa barnen om hur systemet fungerar och vikten av att hålla benen starka kan vara avgörande för barns hälsa . Demonstration barnen vad de ska äta och hur man tar hand ordentligt för deras kroppar kan ge större fördelar än bara en enkel förklaring
1 .
förklara för barn om muskler i kroppen . Det finns två typer av muskler . Frivilliga muskler är de muskler som människor avsiktligt använder dagligen som t. ex. när promenader, löpning eller ens att nå ut och plocka upp en sked . Ofrivilliga muskler arbete för att hjälpa bära på kroppens dagliga funktioner utan en person medvetet försöker få dem att flytta . Ett exempel på en ofrivillig muskel är hjärtat slå .
2 .
Beskriv hur musklerna arbetar i par . Medan en muskel kontrakt , andra muskler slappnar av . En upphandlande muskel klasar upp , medan en avslappnad muskel tunnar och förlänger . Denna process är hur rörelsen sker . Musklerna fungerar när kemiska impulser och nerver inne i muskeln bära ett budskap och tillbaka till hjärnan . Varje gång en muskel värms upp , är det brinnande energi .
3 .
Lär förskolebarn om muskelsystemet genom motion . Små barn är ofta på språng , löpning och hopp från en plats till annan, och därför utöva i de flesta fall är inte ett problem . Visa barnen tonen och styrkan i musklerna som en övning är klar. Förklara att daglig motion och bra kost kommer att hjälpa till att hålla musklerna friska . Ju mer du tränar , desto större en muskel kommer att stärka och bli mer tonad .
4 .
Hjälp skolbarn uppskatta sina kroppar och muskulatur . Informera dem hur musklerna i kroppen bränna maten energi medan de arbetar. Denna process för att bränna energi skapar avfall som utförs av kroppen . Ett barns kropp kan också få trötta och ömma från att spela för hårt . Snacka om varmt bad och en hur en massage kan hjälpa till att lindra ömhet från musklerna .
5 .
Förklara varför äldre barn och ungdomar kräver så mycket mat . Deras kroppar växer och i behov av rätt kost att fortsätta i musklerna tillväxt . Tonåringar kan bli lat och vill koppla av i soffan . Uppmuntra att tonåring att komma ut och utföra någon form av fysisk träning . Korrekt rörelse och motion kan bidra till att främja tonåringens muskeltillväxt .

tips och varningar


 • Barn behöver vila för att utveckla och stärka muskler .
 • förklara för barn som inte riktigt stretching innan träningen kan skada eller stam musklerna .


 • Previous:nothing Next:tecken och symtom på östrogen spikes under perimenopause

  Relaterade artiklar


 • den bästa tiden att göra ett 4d ultraljud
 • hur man tar hand om ett barn med många allergier
 • Vad händer om mjälten tas bort ?
 • varför är svullnad runt ett sår bra ?
 • Varför är utsöndringsmekanismerna system viktigt ?
 • hur man desinficera spik Clippers
 • ansträngd hamstring symtom
 • badrum säkerhetsanordningar
 • mjälte och skuldra
 • hur man kan jämföra bentätheten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com